Prima veste bună pentru Mircea Solcanu. Anunțul fostei vedete TV

Prima veste bună pentru Mircea Solcanu. Anunțul fostei vedete TV
Mircea Solcanu a absolvit recent Facultatea de Arte din Constanța

Mircea Solcanu a trecut prin clipe grele în ultimii ani din viață, însă asta nu l-a descurajat și nu a renunțat niciodată la visele lui. Fostul prezentator TV a avut o nouă reușită.

Mircea Solcanu, absolvent al facultății

Recent, Mircea Solcanu a absolvit cursurile Facultății de Arte din Constanța. În ciuda greutăților, a mers înainte și a realizat tot ce și-a propus. Din păcate, mama lui a decedat. Aceasta a fost grav bolnavă și imobilizată la pat.

În tot acest timp, Mircea Solcanu a îngrijit-o pe cea care i-a dat viață, toate în timp ce era nevoit să se pregătească pentru facultate. Cu toate problemele pe care le căra în spate, fostul prezentator a absolvit cursurile Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, secția Actorie.

Mircea Solcanu a studiat timp de trei ani pentru a devenit actor, iar cu foarte puțin timp în urmă și-a susținut lucrare de licență. Cel mai probabil, nota finală a fost una de trecere, având în vedere postarea de pe rețelele de socializare.

Cu robă și tocă pe cap, proaspătul actor a postat o poză, alături de o prietenă, iar admiratorii săi l-au felicitat pentru rezultat și pentru munca depusă în tot acest timp.

„Cea mai bună zi.”, a transmis Mircea Solcanu pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei distribuite.

Mircea Solcanu s-a pregătit pentru facultate în timp ce își îngrijea mama grav bolnavă

Mircea Solcanu a fost invitat în cadrul emisiunii „Povestiri adevărate”, prezentată de Cristi Brancu. În aceasta, fostul prezentator TV a vorbit despre cum a fost viața pentru el în ultima perioadă și de ce a dispărut de pe micile ecrane.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa.

Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat.

Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență.”, declara pe atunci Mircea Solcanu, înainte ca mama lui să se stingă din viață.

Citește și: Tragedie în familia lui Mircea Solcanu. A murit mama fostului prezentator