Prima TV are o nouă vedetă. Cine este femeia care a început să lucreze la ei, după o despărțire complet neașteptată

Prima TV are o nouă vedetă. Cine este femeia care a început să lucreze la ei, după o despărțire complet neașteptată
Surpriză uriașă! Ce vedetă a început o colaborare cu Prima TV

Prima TV aduce pe micile ecrane o nouă vedetă! Telespectatorii se vor bucura în curând de o emisiune inedită, moderată chiar de o cunoscută prezentatoare de televiziune ce are parte de foarte mulți fani ce abia așteaptă să o vadă.

Ce vedetă a început o colaborare cu Prima TV. Surprize imense

După o despărțire neașteptată de un alt trust, o vedetă cunoscută vine la Prima TV și își reia activitatea pe micile ecrane! Aceasta o să prezinte o emisiune economică la cunoscutul post de televiziune, dar o să aibă și o rubrică în cadrul matinalului Focus.

Este vorba chiar despre Adriana Nedelea! Vedeta a acceptat provocarea și vine la Prima TV pentru a prezenta, de la 1 august, show-ul Ora de Profit.Ro. Telespectatorii vor putea urmări producția în fiecare duminică.

Încă din martie 2013 până în martie 2019, Adriana Nedelea a prezentat știrire la Digi 24. După plecarea sa, aceasta a decis să înceapă o colaborare cu Libertatea, unde a moderat emisiunea ‘La fix’, dar despărțirea neașteptată a surprins pe toată lumea.

Show-ul a ajuns la final, iar reprezentanții trust-ului Ringier au explicat că totul are legătură cu consumul slab al știrilor video online. Iată că vedeta a decis să înceapă o colaborare cu Prima TV și să revină în forță în atenția tuturor!

Adriana Nedelea, totul despre noile proiecte. Ce le-a transmis telespectatorilor

De asemenea, surprizele nu se opresc aici. Cristi Citre o să fie invitat permanent în emisiunea moderată de către Adriana Nedelea, așa fanii Prima TV o să aibă parte de multe noutăți. Cât despre rubrica de dimineață, vedeta o să apară la matinalul susținut de Irina Gologan și Daniel Osmanovici.

Adriana Nedelea o să fie prezentă pe post începând cu 19 iulie, în momentul în care își va prezenta rubrica destinată știrilor economice. Aceasta abia așteaptă ca noile proiecte să înceapă, oferindu-le fanilor săi o abordare diferită.

„M-am alăturat echipei Profit News pentru ca sunt om de televiziune de stiri şi cred că putem construi ceva credibil si puternic în piaţa media din România.

Iar la Prima TV am găsit plăcerea de a colabora cu profesionişti, cu oameni cu ani buni de experienţă în domeniu.

Din 1 august vom dezbate subiectele economice, cele care au impact asupra traiului nostru şi vom afla şi răspunsurile din partea guvernanţilor, îi vom avea în studio pentru a şti cum ne va merge şi cum ne influenţează deciziile luate de ei.”, a transmis Adriana Nedelea despre colaborarea cu Prima TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI