Prima reacție a Simonei Halep, după finala de la Dubai. Cum explică victoria

Simona Halep i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc. Ce își dorește campioana de la iubitul milionar

Simona Halep a jucat, astăzi, împotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, într-un meci început la ora 17:00, ora României, cu multă presiune pusă pe jocul sportive românce și cu multe erori de joc din partea Simonei.

Prima declarație a Simonei Halep, după finala de la Dubai

Simona a avut în primul set, în al doilea game, câteva erori și punctele au fost câștigate de adversară, fără prea mare greutate. Se pare că problemele cu spatele și-au spus cuvântul asupra Simonei, asta fiind și temerea antrenorului său, cel puțin în prima parte a jocului.

”A fost un meci foarte greu! Este o mare jucătoare! Este tânără și are o carieră frumoasă în față! Vreau să o felicit pe Elena Rybakina! Mereu e o săptămână minunată în Dubai! Vă mulțumesc tuturor. M-ați împins! Apreciez!”, a fost reacția Simonei Halep.

În vârstă de 20 de ani, Elena Rybakina la Australian Open, a fost eliminată în turul cu numărul trei. Totuși, în afară de Australian Open, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat până acum, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori. Anul trecut, Rybakina a câștigat turneul de la București și a mai jucat o finală la Nanchang. Simona s-a întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2019, la Wuhan, cu Rybakina. Atunci Simona Halep s-a accidentat și a abandonat la scorul de 5-4 pentru adversară în primul set.

Cum explică victoria

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI