Cu cine se iubește Mihaela Buzărnescu. Cine este bărbatul cu care trăiește o nouă poveste de iubire

Cu cine se iubește Mihaela Buzărnescu. Cine este bărbatul cu care trăiește o nouă poveste de iubire
Cu cine se iubeste Mihaela Buzarnescu. Cine este barbatul cu care traieste o noua poveste de iubire

Bat clopotele de nuntă pentru jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu? Sportiva româncă este foarte fericită în plan amoros. Ultimele imagini din mediul online demonstrează că este în al nouălea cer. Cu cine se iubește tenismena, este mai tânăr cu 11 ani decât ea.

Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist mai tânăr cu 11 ani decât ea

O nouă poveste de dragoste în sportul românesc. Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu este îndrăgostită nebunește de un fotbalist de națională, în vârstă de 22 de ani. De câteva săptămâni, sportiva noastră este extrem de fericită în plan sentimental. Buzărnescu se iubește cu internaționalul de tineret Marco Dulca (22 de ani). Se pare că relația celor doi merge bine, din moment ce au făcut public faptul că se iubesc.

Jucătorul Chindiei Târgoviște, Marco Dulca, este cel care i-a furat inima româncei noastre. Lui Marco Dulca îi merge foarte bine nu doar pe teren, ci și în viața privată. De ceva timp are o relație cu Mihaela Buzărnescu (33 de ani), jucătoare din circuitul WTA, susțin apropiați ai celor doi pentru ProSport.

Imaginea care i-a dat de gol pe cei doi

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-au pozat, recent, la Untold. Par extrem de fericiți și încântați unul de celălalt, așa că era păcat ca fotografia să nu apară și în mediul online, spre bucuria fanilor. Poza a apărut pe Story-ul de Instagram al fotbalistului.

Surprinzător, jucătoarea în vârstă de 33 de ani și-a suspendat de câteva zile contul de Instagram. Nici pe facebook, sportiva româncă nu este activă.

După întoarcerea de la US Open 2021, unde Buzărnescu a fost învinsă de Jamie Loeb, scor 6-4, 7-6 (7/2), jucătoarea de tenis nu a participat la niciun turneu. Aceasta putea merge la Portoroz (Slovenia) sau Valencia (Spania).

Cine este Marco Dulca, iubitul Mihaelei Buzărnescu

Marco Dulca, component al echipei Chindia Târgoviște, s-a născut în Coreea de Sud, acolo unde evolua tatăl său, Cristi Dulca. Tânărul jucător a evoluat patru sezoane la Swansea în vremea junioratului, după care a fost adus de Gică Hagi la Viitorul.

În presa mondenă s-a scris că Marco Dulca ar avea o relație cu Sarah, fiica lui Marius Șumudică.

„Nu mă amestec în viața privată. La fotbal îi mai dau sfaturi, la relații nu îmi permit și nu e cazul”, a precizat tatăl fotbalistului, când a fost întrebat despre acest subiect.

Mingea de fotbal i-a plăcut de la cinci ani

Pasiunea pentru fotbal i-a fost insuflată lui Mario încă de mic. Cristi Dulca și-a dorit ca fiul lui să devină fotbalist.

„Nu mă gândeam atunci, dar clar îmi doream să îmi crească pe urme. Să fie fotbalist. Pe la 5 ani, tata îl lua în curte și îl punea să dea la poartă. Eu eram mult timp plecat și nu aveam atâta timp.

De la 5 ani l-am legitimat la U Cluj. Are deja 16 ani de fotbal și eu am avut 15 în total (râde). Eu l-am dus la fotbal, eu l-am îndemnat să meargă. În lotul de acum sunt Marco, Chindriș, Moruțan și Ganea. Toți au fost colegi de echipă la U Cluj, la copii”, a povestit Cristi Dulca, într-un interviu pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI