06 mart. 2023 | 08:46

Prima reacție a lui Andrew Tate despre problemele de sănătate. Ce a dezvăluit britanicul

Monden
Prima reacție a lui Andrew Tate despre problemele de sănătate. Ce a dezvăluit britanicul
Ce spune Andrew Tate despre starea sa de sănătate?

Andrew Tate vine cu o primă reacție în privința problemelor de sănătate. Milionarul britanic se află într-o situație delicată, fiind în spatele gratiilor. Cu toate astea, sportivul este extrem de activ pe rețelele de socializare, mai ales pe Twitter, acolo unde împărtășește cu fanii stările prin care trece. Ce se întâmplă cu bărbatul? S-a vehiculat că acesta ar fi diagnosticat cu cancer. Care este, de fapt, adevărul?

Andrew Tate, detalii despre starea de sănătate: ,,plămânii mei…”

Andrew Tate a făcut primele declarații despre problemele de sănătate. Acesta se află în spatele gratiilor, iar deși este în custodia Poliției este foarte activ pe rețelele de socializare. Celebrul Cobra dezvăluie detalii din perioada extrem de delicată prin care trece, mai cu seamă după speculațiile că ar avea cancer.

Amintim că el și fratele său au fost reținuți sub acuzația de constituire de grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol. Aceștia se află în spatele gratiilor în prezent, dar asta nu îi oprește să își expună gândurile și trăirile din pușcărie pe rețelele de socializare.

Fostul luptător profesionist a ținut să sublinieze faptul că nu are un astfel de diagnostic, iar mai ales plămânii lui au ,,o capacitate de 8 litri și semnele vitale ale unui sportiv olimpic”. De asemenea, el a recunoscut că medicii au fost curioși mai ales de cicatricea de pe un plămân văzută la un control care este făcută în timpul unei lupte. Cu toate astea, Cobra a menționat că este bine și că fanii lui nu au de ce să se îngrijoreze.

,,Eu nu am cancer. Plămânii mei conțin exact 0 daune cauzate de fumat. De fapt, Am o capacitate pulmonară de 8 litri și semnele vitale ale unui sportiv olimpic Nu am decât o cicatrice pe plămânul meu de la o bătălie veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior.

Am avut un control regulat organizat în pre-detenție, în Dubai. Medicii erau extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul meu. Ei nu înțeleg cum supraviețuiesc fără tratament. Ei nu cunosc secretele lui Wudan. Dar această bătălie a trecut de mult.”, a scris acesta pe Twitter.

,,Îmi iau foarte în serios îngrijirea medicală”

Milionarul a continuat cu câteva afirmații șocante pentru unii. Mai exact, el a spus că ar fi bine ca acesta să trăiască cel puțin încă 5.000 de ani pentru binele umanității.

,,Este important pentru binele umanității să trăiesc cât mai mult posibil. La nivelul actual de putere, estimez că voi supraviețui cel puțin încă 5000 de ani. Având în vedere acest lucru, îmi iau foarte în serios îngrijirea medicală.”, a mai scris acesta.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro