Prima reacție a iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta s-a întors în țară. Rămâne Alina Bica nașa fetiței?

Prima reacție a iubitului Elenei Udrea, după ce aceasta s-a întors în țară. Rămâne Alina Bica nașa fetiței?
Adrian Alexandrov, prima reacție la venirea în țară a Elenei Udrea. Ce a spus iubitul fostului ministru?

Iubitul Elenei Udrea a oferit astăzi, 9 iulie, detalii despre prima noapte petrecută de fostul ministru în România. Ce a mărturisit Adrian Alexandrov?

Adrian Alexandrov, reacție după venirea în țară a Elenei Udrea

Vestea că Elena Udrea a ajuns din nou în România a făcut înconjurul țării. Adrian Alexandrov a oferit marți, 9 iulie, o serie de declarații despre starea Elenei Udrea de la întoarcerea în țară. Iubitul fostului minsitru a declarat că se simte bine, se odihnește și se bucură de momentele împreună, acasă, mai ales că pregătirile pentru botez sunt pe ultima sută de metri. „(C.n. Elena Udrea) Se odihnește. Foarte frumoasă (c.n. prima noapte).

A dormit bine, s-a odihnit (c.n. fetița). Acum este în casă, se joacă cu bunica. Trebuie să facem planuri (c.n. legate de botez) din moment ce a venit acasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, după vedem ce facem. Încercăm să finalizăm cu botezul. Încă nu știm (c.n. nașii de botez ai fetiței)”, a spus Alexandrov. Tatăl copilului Elene Udrea a fost întrebat de ce aceasta a ales să intre în țară pe la vama Giurgiu, iar Alexandrov a răspuns că traseul ales a fost pentru a putea evita presa, „vă dați seama că după 20 de ore de zbor nu e ușor.”

Adrian ALexandrov, prima reacție de la venirea în țară a Elenei Udrea
Adrian Alexandrov, prima reacție de la venirea în țară a Elenei Udrea

Funcții înalte implicate în dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns ieri în România. Surse apropiate ale acesteia au precizat că fostul ministru a plecat din Costa Rica spre Europa. Udrea a plecat din țară la începutul anului 2018 și a fost arestată în octombrie.

Inculpați în dosarul în care se află numele lui Udrea mai sunt și: Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, Rudel Obreja, fostul președinte al Federației române, Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naționale de Investiții, Tudor Breazu, fostul asustent personal al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei, Gheorghe Nastasia, fost secretar general în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului și Dragoș Botoroagă, om de afaceri.