Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, în țară. ”Nicio altă speculație nu își are rostul!”

Elena Udrea a recunoscut pe unde a intrat, de fapt, în țară. ”Nicio altă speculație nu își are rostul!”
Elena Udrea a recunoscut că s-a întors în România

Elena Udrea a recunoscut că s-a întors în România. Într-o postare pe contul personal de Facebook, fostul ministru al Turismului a scris că vrea să își boteze fetița acasă, alături de familie și de apropiați. Udrea a menționat și procesele pe care le are în instanță și a precizat că a intrat în România prin vama Giurgiu.

Elena Udrea a recunoscut că s-a întors în România

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestata când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate. Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decat în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce”, a scris Elena Udrea pe rețeaua de socializare.


Elena Udrea a dezvăluit că vrea să își boteze fetița în biserica în care s-a rugat să fie mamă, alături de familie și apropiați. Ea a precizat că a intrat în România prin vama Giurgiu, după ce în spațiul public s-au vehiculat tot felul de variante cu privire la traseul pe care l-a parcurs.

„Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.

Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și va mulțumesc tuturor pentru înțelegere! Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea.

Urmăriți Playtech.ro și pe