Cine nu o vrea pe Elena Udrea în România. Pe cine ar putea deranja dezvăluirile fostului ministru

Cine nu o vrea pe Elena Udrea în România. Pe cine ar putea deranja dezvăluirile fostului ministru
Elena Udrea s-a întors în România, iar mulți deja o vor plecată

Elena Udrea a decis să revină în România, după aproape un an și jumătate de la fuga în Costa Rica. Unul dintre apropiații fostului ministru al Turismului este de părere că mulți nu își doresc ca Udrea să stea în România, întrucât ar avea foarte multe lucruri de spus, care nu le-ar face bine.

Elena Udrea s-a întors în România, iar mulți deja o vor plecată

Radu Cristescu, fost membru PMP, a declarat că a vorbit cu Elena Udrea în urmă cu doar câteva zile, iar aceasta era foarte bucuroasă de decizia CCR cu privire la completurile de 3 judecători. Între timp, Udrea s-a întors din Costa Rica în România, iar Radu Cristescu este de părere că dacă fostul ministru ar spune tot ce știe, multe lucruri din politica de azi ar fi date peste cap.

„Am vorbit acum câteva zile, era foarte încrezătoare, era chiar foarte bucuroasă pe acea hotărâre a CCR cu completurile de 3 judecători chiar dacă pe ea nu o ajută pentru că are dosarul suspendat. Probabil că Elena a analizat toate riscurile venind în România, probabil că are semne încurajatoare privind schimbările din Justiție. Eu v-am spus, dacă Elena Udrea vorbește, cutremurul din 77 e amintire”, a declarat Radu Cristescu.

Fostul membru al PMP nu a vrut să dea detalii cu privire la lucrurile pe care Elena Udrea ar putea să le spună și care să provoace un val atât de puternic în societatea românească, dar cel mai probabil s-a referit la informații care ar putea afecta carierele unor politicieni.

Elena Udrea a plecat din Costa Rica, împreună cu mama și fiica sa. Ele au urcat într-un avion care a aterizat la Frankfurt, iar de acolo nu se știe cu siguranță ce s-a întâmplat. Se știe însă că Elena Udrea își dorește foarte mult să își boteze fetița în România.

Urmăriți Playtech.ro și pe