Prima reacție a Andreei Antonescu după eliminarea de la Survivor România. Ce a spus Faimoasa

Prima reacție a Andreei Antonescu după eliminarea de la Survivor România. Ce a spus Faimoasa
Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor! Reacția cântăreței

Mulți dintre fanii Survivor România sunt mulțumiți de ultima mutare din cadrul jocului. Andreea Antonescu a fost eliminată din competiție! Care e a fost reacția celebrei cântărețe după ce a aflat că urmează să se întoarcă acasă?

Survivor România 2021: Andreea Antonescu a fost eliminată! Prima reacție a cântăreței

Se pare că lucrurile au fost întocmai cum au vrut mulți dintre fanii Survivor, dar și majoritatea din echipa Faimoșilor! Andreea Antonescu a fost eliminată din cadrul competiției din Republica Dominicană după ce majoritatea din coechipieri s-au plâns de faptul că nu ajută deloc la victorii, ba chiar din cauza ei continuă să fie în tabăra pierzătorilor.

Eliminarea nu a fost pentru nimeni surprinzătoare. Mai mult decât atât, sportivii și telespectatorii fiind uimiți de faptul că acest lucru s-a întâmplat destul de târziu. Cea care este cea mai supărată de noua mutare din joc este desigur Elena Marin, care s-a bucurat foarte tare să aibă o confidentă de încredere în show.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a spus Andreea Antonescu.

Cântăreața nu a fost deloc uimită de deciziile și cuvintele colegilor de la roșii, susținând că nu este încă pregătită să facă un pas în spate, ci vrea să continue experiența din Dominicană pentru cât mai multă vreme.

„Nu mă sperie, nu mă îngrijorează”

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare. Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”
Andreea Antonescu

Singura care îi va duce foarte tare dorul este dansatoarea Andreei Bălan, care se cunoaște foarte bine și cu cealaltă jumătate a trupei Andre. Elena a fost în extaz atunci când a văzut o față cunoscută, mai cu seamă că Antonescu venea în show chiar după numeroase scandaluri în care a fost implicată artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI