Prima reacție a lui Alin Oprea după logodna cu Medana: ‘Voi construi un castel măreț’. Când are loc nunta EXCLUSIV

Prima reacție a lui Alin Oprea după logodna cu Medana: 'Voi construi un castel măreț'. Când are loc nunta EXCLUSIV
Alin Oprea, reacție după logodna cu Medana.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a anunțat aseară logodna cu Medana, femeia pe care o consideră îngerul lui păzitor, după divorțul anevoios de mama copiilor. Mica petrecere s-a desfășurat într-un cadru romantic, în Italia, alături de câțiva prieteni de suflet, îndrăgostiții făcându-și deja planuri și pentru oficializarea relației. Alin Oprea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre Medana, cea care a reușit, cu dragoste și cu blândețe, să îi vindece artistului toate rănile sufletești.

Alin Oprea s-a logodit cu Medana: prima reacție

”Chiar dacă am fost cândva trădat, nu mi-am pierdut niciodată încrederea”

Alin Oprea și Medana trăiesc, de aproape patru ani, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz. Așa că logodna, pe care au anunțat-o, aseară, cu sfiala a doi tineri îndrăgostiți, a venit ca un pas firesc în evoluția relației, înainte de căsătoria, care va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

Alin Oprea recunoaște că și-a regăsit echilibrul și încrederea, alături de Medana, după despărțirea în termeni deloc amiabili de mama copiilor lui. Artistul ne-a vorbit atât de frumos despre viitoarea lui mireasă:

”Chiar dacă experiențele mele din trecut au fost presărate cu momente foarte dure, nu am pierdut nicio clipă curajul de a merge mai departe, de a o lua de la zero și de a spera că pe locul vechilor ruine voi putea construi un castel mult mai măreț.

Chiar dacă aripile mi-au fost tăiate, nu a fost decât să lase loc pentru a-mi crește altele, cu care să pot zbura și mai sus. Chiar dacă am fost cândva trădat, nu mi-am pierdut niciodată încrederea în oameni, dar am fost atent să n-o mai ofer decât celor care o merită. Am învățat că iubirea poate face minuni și iertarea poate vindeca rănile sufletului”, a spus el, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Îi este recunoscător logodnicei: ”Ea este suflet din sufletul meu”

Alin îi este recunoscător Medanei și pentru dragostea necondiționată pe care i-o oferă:

”Pentru a înțelege și reuși toate acestea, am avut nevoie de „îngerul meu păzitor”, Medana, femeia care a riscat totul pentru mine, care mi-a fost alături în cele mai grele momente și care mi-a oferit iubirea ei necondiționată.

Ei și numai ei puteam să-i ofer acum inelul de logodnă, pentru că numai ea este suflet din sufletul meu, inima mea bate numai pentru ea și doar cu ea îmi doresc să pășesc, mână în mână, pe drumul acestei vieți, până la capătul lumii”, ne-a mai mărturisit Alin Oprea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

,,Aveam două opțiuni”

Medana l-a cunoscut pe Alin în timpul divorțului furtunos de mama copiilor lui: ”Aveam două opțiuni: să fug sau să rămân”

Medana își adoră partenerul de viață, fiind adesea alături de el, și în public, la spectacole. Iată ce ne povestea recent frumușica brunetă, despre Alin, pe care îl cunoscuse în timpul divorțului:

,,L-am cunoscut pe 15 aprilie 2019, aparent întâmplător, la insistențele unui prieten foarte apropiat lui. Întâmplarea de atunci nu a fost deloc o coincidență, urmând să înțelegem asta puțin mai târziu. Când scandalul a izbucnit aveam două opțiuni: să fug sau să rămân.

Însă decizia nu a fost deloc una dificilă pentru o femeie îndrăgostită. Astfel încât am ales să rămân. Am avut o perioadă dificilă care pe mine nu m-a speriat deloc. Aveam convingerea că vom depăși orice obstacol, fapt care s-a și adeverit în timp. Nu banii sau bunurile fac un om, ci omul le face pe ele”.

Urmăriți Playtech.ro și pe