Alin Oprea, decizie cruntă la adresa fostei soții. Ce se întâmplă după divorțul oficial

Alin Oprea, decizie cruntă la adresa fostei soții. Ce se întâmplă după divorțul oficial
Alin Oprea, decizie crunta la adresa fostei sotii

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta lui soție Larisa pare să nu se mai termine. Divorțul artistului de la Talisman de fosta lui parteneră de viață s-a pronunțat, iar cântărețul spune că femeia care i-a fost soție timp de 23 de ani nu merită să-i mai poarte numele. Ce s-a întâmplat acum între cei doi.

Ce decizie a luat Alin Oprea, după divorțul oficial de Larisa, fosta lui soție

Încurcate sunt căile iubirile, dar cele ale separării sunt cât se poate de clare. După 23 de ani de relație, Alin Oprea și Larisa, fosta lui soție, au divorțat legal, iar artistul le-a cerut judecătorilor ca fosta lui parteneră să nu-i mai poarte numele, pe care „nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral”, după cum spune solistul de la Talisman.

„Partajul este un proces distinct ce se va judeca, ulterior. Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil „mafiot”, voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea.

Reamintim că, acum un an de zile, Alin Oprea și-a acuzat fosta soție de infidelitate. De asemenea, artistul a declarat că Larisa avea un comportament agresiv și greu de controlat.

Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieşită din comun, reuşind să suport un temperament coleric, un caracter dominator şi agresiv, acceptând până şi răutatea, minciuna şi manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităţilor ei”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru click.ro.

Prima reacție a lui Alin Oprea, după ce a divorțat legal de Larisa

Fericire mare pentru Alin Oprea. După un an greu în care s-a luptat cu fosta lui soție Larisa prin tribunale, solistul de la Talisman este liber din punct de vedere legal și se poate gândi la viitorea sa nuntă cu Medana, noua lui iubită, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea.

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească.

se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, declara Alin Oprea pentru impact.ro, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI