Cum se reface Ioana Ginghină, după divorțul de Alexandru Papadopol. Bruneta a plecat în vacanță

Cum se reface Ioana Ginghină, după divorțul de Alexandru Papadopol. Bruneta a plecat în vacanță
Ioana Ginghină se reface, după divorțul de Alexandru Papadopol. ACtrița a plecat în vacanță

Ioana Ginghină își acordă din ce în ce mai mult timp exclusiv ei. Se pare că divorțul de Alexandru Papadopol, cel care i-a fost alături preț de 12 ani, a făcut-o să privească altfel viața și să considere că este cea mai importantă, atfel să-și ofere atenție mult mai mult decât înainte. Unde a plecat actrița în vacanță și ce imagine emoționantă a publicat pe rețelele de socializare?

Ioana Ginghină, în vacanță! Divorțul de Papi îi priește

Ioana Ginghină pare că se bucură din ce în ce mai multi timp de oamenii dragi din viața ei și alege să călătorească pentru a putea trece peste divorțul de Alexandru Papdopol. După scandalul imens al separării actorilor, Ioana Ginghină a plecat departe alături de fiica sa, Ruxandra. Cele două sunt extrem de apropiate, cu atât mai mult cu cât fetița a rămas în grija mamei, după separarea părinților săi.

După clipele dificile trăite alături de Alexandru Papadopol în ultima perioadă împreună, Ioana și-a luat fiica și au mers în mijlocul naturii. Pare că apele s-au calmat acum, chiar dacă ultima ieșire în public a lui Papi a pus destule paie pe foc. Actorul cunoscut și-a făcut apariția alături de noua iubită, la scurtă vreme după ce s-a aflat de divorțul de Ioana. Cea pe care a sărutat-o cu foc era nimeni alta decât Adriana Irimescu, fostă Titieni. Aceasta a divorșat de Adrian Titieni în urmă cu doar un an.

Ioana Ginghină, în vacanță cu fiica sa, după divorțul de Papi
Ioana Ginghină, în vacanță cu fiica sa, după divorțul de Papi

Ioana Ginghină se visează din nou mireasă

Ioana Ginghină este foarte pozitivă și se visează din nou mireasă, conform celor scrise pe blog-ul său personal. Actrița pare mai degrabă ușurată de divorțul de cel care i-a fost soț timp de 12 ani.

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”
Ioana Ginghină