Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii, după împăcare. Ce au făcut de Sfântul Valentin

Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii, după împăcare. Ce au făcut de Sfântul Valentin
Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii, după împăcare

Telenovelă românescă sau dragoste fără sfârșit? Hannelore și Bogdan, cel mai controversat cuplu de la ”Insula Iubirii”, destrămat după emisiune, s-a întregit, la aproape un an de la divorț. Prima imagine cu cei doi după împăcare.

Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la ”Insula Iubirii”

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu, din Timișoara, au venit la ”Insula Iubirii” cu o relație de mai bine de șase ani și jumătate. Cei doi au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: aceștia aveau deja nunta programată. Frumoasa dansatoare s-a îndrăgostit de ispita Andi, astfel că de nuntă s-a ales praful.

Cu toate acestea, după puțin timp, cuplul a decis să își mai acorde o șansă, așa că, de dragul anilor petrecuți împreună și a sentimentelor pe care încă le aveau unul pentru celălalt, s-au căsătorit. La câteva luni după marele eveniment, Hannelore și Bogdan au divorțat.

Ce au făcut de Sfântul Valentin?

Deși s-au separat în urmă cu aproape un an, și-au mai dat o șansă. Prima fotografie cu cei doi după împăcare datează încă din 1 ianuarie. Cuplul a petrecut împreună Revelionul, alături de mai mulți prieteni, semn că acele luni în care au stat departe unul de celălalt i-au făcut să își dea seama, din nou, cât de mult se iubesc.

Prima imagine cu Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii, după împăcare
Hannelore și Bogdan au sărbătorit Revelionul împreună 

Dacă s-au împăcat în prima zi din an, înseamnă că măcar Sfântul Valentin i-a prins împreună. Pentru a celebra ziua specială, cei doi îndrăgostiți au plecat la munte, alături de câteva cupluri. Hannelore și Bogdan au evitat să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare în care apar împreună, însă detaliile i-au dat de gol. Amândoi au postat video-uri la InstaStory din fața aceluiași șemiseu, iar în drumul spre munte s-au pozat în același loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI