19 iul. 2021 | 08:29

Fostă vedetă Kanal D, probleme mari cu sarcina: ”Simțeam că-mi iese copilul din burtă”

Monden
Fostă vedetă Kanal D, probleme mari cu sarcina: ”Simțeam că-mi iese copilul din burtă”
Fosta vedeta Kanal D, probleme mari cu sarcina

Frumoasa Larisă Udilă a trecut prin momente dificile în timpul sarcinii. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”a trăit adevărate peripeții de când a rămas gravidă cu primul ei copil. Ceea ce pentru multe femei reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viața lor, pentru focoasa brunetă a adus multe probleme.

Fostă vedetă Kanal D, probleme mari cu sarcina

Deși și-a dorit încă de acum mulți ani să aibă copii și să-și formeze o familie, Larisa Udilă a fost fericită să afle că va avea un copil la o vârstă destul de fragedă.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și actualul ei soț trăiesc o poveste de dragoste intensă și au o relație frumoasă și solidă, bazată pe sentimente puternice, respect și loialitate.

Fericirea brunetei a fost extremă atunci când a văzut două liniuțe care apar pe testul de sarcină. Larisa a mărturisit că a avut mai multe tentative eșuate de a avea un bebeluș, iar momentul în care doctorul i-a confirmat că este însărcinată a emoționat-o pe deplin.

Cu toate acestea, deși se aștepta să aibă parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ei de până acum, Larisa Udilă s-a confruntat cu probleme de sănătate pe timpul sarcinii. În primul trimestru al sarcinii, manechinul s-a infectat cu virusul COVID-19, trecând prin cea mai dificilă perioadă a existenței sale.

Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19 în sarcină

Vedeta Kanal D a contactat coronavirusul când era însărcinată în 5 luni, iar simptomele i-au dat mari bătăi de cap. Bruneta nu a putut scăpa de o tuse foarte puternică, s-a simțit rău și a avut vărsături care au speriat-o atât de tare încât Larisa a crezut că sarcina îi poate fi afectată.

Larisa Udilă s-a căsătorit, acum câteva săptămâni, cu iubitul ei Alexandru Ogică. Bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

„Am și vomitat, am avut și Covid, am avut și diagnostice false, am avut de toate.(…) Am avut Covid în luna a 5-a. A fost cel mai mare coșmar. Nu m-am așteptat.

Și părinții mei au contractat Covid și soțul meu. Alex a făcut febră, eu nu am făcut febră, dar am tușit într-un hal, simțeam că-mi iese copilul din burtă. Am luat antibiotice.

De obicei, covid-ul nu afectează sarcină, ba chiar oferă anticorpi copilului. Măcar un lucru bun s-a întâmplat din toată treaba asta.”, a declarat Larisa Udilă, recent, la un post de televiziune.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro