Prima imagine cu băiatul Adelei Popescu. Fotografia care va emoționa multă lume

Prima imagine cu băiatul Adelei Popescu. Fotografia care va emoționa multă lume
Prima fotografie cu bebelușul Adelei Popescu. Cum l-a pozat actrița?

Adela Popescu a postat pentru prima oară o fotografie cu mezinul familiei. Cum arată micuțul? Fanii s-au emoționat imediat când au văzut poza. Actrița a surprins pe toată lumea.

Prima imagine cu băiețelul Adelei Popescu: ipostaza emoționantă în care l-a pozat

Adela Popescu a devenit de curând de trei ori mămică. Celebra prezentatoare de televiziune are acum trei băieți și trăiește din nou emoții uriașe în dreptul primelor luni din viața mezinului familiei.

Adela a renunțat de luni bune la proiectul de la Pro TV pentru a avea grijă de sarcina sa, dar în tot acest timp a fost extrem de activă pe rețelele de socializare unde a povestit continuu cu fanii.

Actrița a amânat dezvăluirea numelui multă vreme, iar chiar de curând le-a spus urmăritorilor că pe cel de-al treilea moștenitor îl va chema Adrian. De asemenea, aceasta nu și-a expus des copiii, lucru pe care îl face și cu micuțul său, dar iată că totuși a postat o fotografie cât o mie de cuvinte în care l-a lăsat la vedere.

Ea și Ruxandra Ion se înțeleg de minune de ani buni. Blondina i-a făcut cunoștință acesteia cu noul membru al familiei. Adela a mărturisit în repetate rânduri că femeia înseamnă mult pentru ea, mai cu seamă că i-a vegheat pașii în carieră încă de pe vremea în care era distribuită în celebrele telenovele de pe Acasă TV.

Anii au trecut, iar între ele s-a format o legătură ce nu poate fi ruptă. Cele două iată că s-au reîntâlnit într-un cadru fantastic, iar de data asta alături le-a fost micuțul care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. 

  • Vezi Galeria FOTO

” Sunt mulțumită”

„Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine. Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță.

E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”
Adela Popescu (Sursa: insta story)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI