Ce au în comun Adela Popescu și Gina Pistol, după ce au născut. Ce au simțit să-și facă cele două mămici

Ce au în comun Adela Popescu și Gina Pistol, după ce au născut. Ce au simțit să-și facă cele două mămici
Ce au in comun Adela Popescu si Gina Pistol, dupa ce au născut

De când au dat naștere micuților Adrian și Josephine, Adela Popescu și Gina Pistol arată mai bine ca niciodată. Cele două blondine au călcat pragul medicului estetician, de curând. Ce schimbări de look și-au făcut proaspetele mămici din showbiz.

Ce au în comun Adela Popescu și Gina Pistol, după ce au născut

Adela Popescu și Gina Pistol au născut doi copii sănătoși în anul 2021. Deși pentru iubita lui Smiley aceasta a fost prima dată când a devenit mamă, pentru Adela Popescu micuțul Adrian este al treilea fiul al ei și al soțului ei Radu Vâlcan.

La 34 de ani, Adela Popescu arată mai bine ca niciodată și nici nu ai spune că a trecut prin trei sarcini. Fosta prezentatoare de la Vorbește Lumea are un ten de adolescentă și mereu s-a lăudat cu genele bune moștenite de la părinți, iar până acum nu a avut nevoie să apeleze la nicio intervenție estetică.

Cu toate acestea, după ce l-a adus pe lume pe Adrian, simpatica blondină s-a decis să facă anumite modficări la nivelul feței. Vedeta a călcat pragul medicului estetician pentru prima dată și s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a-și micropigmenta sprâncenele.

„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent’, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Ce retușuri la nivelul chipului și-au făcut Gina Pistol și Adela Popescu

Adela Popescu nu este singura vedetă care a recurs la acest mic truc de frumusețe. Gina Pistol a vizitat și ea cabinetul medicului estetician pentru a-și tatua sprâncenele. Binențeles, rezultatul a fost unul natural, specific celor două vedete de televiziune.

Gina Pistol le-a explicat internauților curioși motivul pentru care nu a dorit să-i dezvăluie identitatea fiicei sale Josephine. Fosta prezentatoare de la Asia Express vrea să-și protejeze copilul cu orice preț și consideră că este mult prea mică pentru a fi expusă pe rețelele de socializare.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.

Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine’, a spus Gina pe Instagram, la un moment dat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI