Premieră pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce au făcut cei doi părinți: ”Ne-am făcut curaj”

Premieră pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Ce au făcut cei doi părinți: ”Ne-am făcut curaj”
Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au surprins fanii. Ce au făcut

Adela Popescu și Radu Vâlcan abia au devenit părinți pentru a treia oară, dar cei doi sunt pregătiți să facă lucruri mari! Aceștia au luat o decizie drastică și le-au spus fanilor totul despre noua lor aventură alături de copii.

Ce au făcut Adela Popescu și Radu Vâlcan. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Adela Popescu și Radu Vâlcan le mărturiseau fanilor că duc dorul băieților, Andrei și Alexandru, în timp ce micuții se bucură de o vacanță petrecută la bunici. Iată că familia s-a reunit și cei doi părinți au luat o decizie surprinzătoare!

Vedetele de televiziune s-au decis să plece la mare, alături de băieții lor. Chiar dacă micuțul Adrian are doar o lună, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor din mediul online că și-a făcut curaj pentru a se bucura de câteva zile de relaxare cu toată familia sa.

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor.

De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare?

Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce.”, a scris Adela Popescu, pe  Instagram.

Ce probleme are Adela Popescu de când a devenit mămică pentru a treia oară

De curând, Adela Popescu le mărturisea fanilor săi că viața cu trei copii este foarte grea. Înainte de a pleca în vacanță la mare, vedeta a fost nevoită să îl aducă pe Andrei acasă, în timp ce Alexandru și-a dorit să mai rămână la bunici.

De asemenea, vedeta de televiziune și-a dat seama că timpul este unul limitat în momentul în care familia se mărește, dar fiecare copil are nevoie de timpul său petrecut cu părinții.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm.

Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav.

Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui si doar al lui cu părinții.

Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit soția lui Radu Vâlcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI