Prima aniversare a Andreei Antonescu fără fiica sa. Care este motivul. Interviu EXCLUSIV

Prima aniversare a Andreei Antonescu fără fiica sa. Care este motivul. Interviu EXCLUSIV
De ce si-a petrecut Andreea Antonescu ziua de nastere departe de fiica ei

Andreea Antonescu nu a mai plecat în SUA după actele de divorţ. Aceasta susţine că nu actele oficiale sunt cele mai importante lucruri în viaţă.

De ce și-a petrecut Andreea Antonescu ziua de naștere departe de fiica ei Sienna

Andreea Antonescu, 39 de ani, ar fi trebuit să ajungă în această vară în Statele Unite pentru a-şi oficializa divorţul de Traian Spak. Din motive personale însă, pe care nu a dorit să le facă publice, acest lucru nu s-a mai întâmplat însă. Peste ocean au mers însă mama sa, “Mio-mami”, cum o alintă aceastaa, şi fiica ei, Sienna, rodul iubirii cu fostul ei soţ, Traian.

La doi ani după consumarea în realitate a separării de Traian Spak, Andreea Antonescu rămâne încă legată, cel puţin la nivelul actelor oficiale, de acesta. Însă ea nu pare deloc afectată de acest lucru şi susţine cu tărie că actele oficiale nu exprimă întotdeauna realitatea.

„Cunosc destui oameni care împărtăşesc aceeaşi situaţie ca şi mine. Personal nu mă interesează modelul altora, dar mă simt liberă ca pasărea cerului să iau ce decizii îmi doresc, în ceea ce priveşte viaţa mea.

Nu actele oficiale sunt cele mai importante în viaţă, cele ce te definesc ca persoană, ci propriile alegeri. Între mine şi fostul meu soţ lucrurile sunt foarte clare. S-a tras linie şi am ajuns amândoi la aceeaşi concluzie. Nu e loc de nicio surpriză, nu poate fi vorba despre nici o revenire la vreo situaţie din trecut!”, a declarat ea pentru impact.ro.

Sunată de fiica sa la miezul nopții

Andreea Antonescu a împlinit marţi, 7 septembrie, 39 de ani, și spune că a primit cel mai frumos cadou chiar din partea fiicei sale, Sienna, care a ţinut morţis să o sune la miez de noapte pentru a-i ura „cel mai drăgăstos La mulţi ani din această lume.”

Fiica sa de zece ani se va întoarce până la finele săptămânii acasă, fiindcă din 13 septembrie reîncepe anul şcolar.

Vizitată de Andreea Bălan

În altă ordine de idei, Andreea a fost vizitată acasă de fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan, care a ţinut şi ea să-i spună toate cele frumoase cu ocazia zilei sale de naştere.

Alături de cele două foste “Andrele” s-au aflat şi alţi câţiva buni amici, care i-au ascultat şi cea mai recent piesă lansată chiar de ziua ei, „Ai greșit fata, băiatule”.

Piesă inspirată din viața sa

Deşi nu recunoaşte direct, noua piesă a Andreei e inspirată şi din viaţa sa. Una peste alta, este vorba despre cei ce au trebuit să învețe lecția trădării chiar şi în mijlocul unei relații de iubire, “Ai greșit fata, băiatule”, compusă de Ionuț Bacula Papu și Vlad Manolache, este un îndemn de a renunţa la cele trecute şi de a privi cu încredere doar spre viitor.

„Piesa este nu e doar lecția mea. E a multora. E inspirată din diverse poveşti de viaţă, multe dintre ele banale, cu care te întâlneşti în multe locuri.

În fond, cu toţii am trecut prin asemenea lucruri triste, fiindcă viaţa îţi oferă şi lecții mai dure, din care înveţi că nu e întotdeauna să-ţi pui la infinit încrederea în partenerul de moment, care îşi poate schimba cu uşurinţă optica şi modul de a interacţiona.

Melodia vrea să le spună tuturor că trebuie să găseşti, aproape de fiecare dată, puterea doar în tine, în forţele proprii pentru a merge mai departe”, a adăugat Andreea Antonescu.

Trei albume solo

După fenomenul André, Andreea Antonescu a continuat în ultimii ani o carieră solo, după celebra destrămare a trupei „Andre”. Ea a lansat trei albume și multe single-uri care au devenit hituri, cum ar fi  „Prea Târziu” sau „Când dansăm/When we dance”, ultimul nominalizat la Premiile MTV România la categoria „Best Pop”.

În anul 2005 ea a lansat o altă melodie foarte apreciată de fani, „Îmi văd de viața mea”, alături de Marijuana și Connect-R. Însă Andreea spune că nici cariera comună nu s-a încheiat încă, „Andrelele” luând în calcul să revină cu o nouă propunere în faţa propriilor fani, cât de curând posibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI