Prietenie bizară între Cătălin Măruță și o vedetă Pro TV: ‘Era să dea cu mașina peste el’

Prietenie bizară între Cătălin Măruță și o vedetă Pro TV: ‘Era să dea cu mașina peste el’
Cum a reușit Cătălin Măruță să se împrietenească cu o altă vedetă de la Pro TV

Cătălin Măruță este protagonistul unei întâmplări bizare! Prezentatorul de televiziune s-a împrietenit cu o altă vedetă de la Pro TV în momentul în un simplu moment de neatenție putea să provoace un incident, iar telespectatorii au fost uimiți când au aflat ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce s-a întâmplat între Cătălin Măruță și o altă vedetă Pro TV. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Legăturile frumoase de prietenie se nasc în cele mai neașteptate momente! Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi și apreciați prezentatori de televiziune din România, însă fanii lui au fost surprinși să afle cum a reușit acesta să se împrietenească cu o altă vedetă de la Pro TV.

Bogdan Ciudoiu și Shurubel prezintă emisiunea Vorbește lumea alături de Adela Popescu încă de când Cove a decis să renunțe la colaborarea pe care a avut-o cu Pro TV și să facă o schimbare uriașă în viața lui, chiar dacă telespectatorii s-au întristat când nu l-au mai văzut la matinalul care l-a consacrat.

Totuși, cei doi au devenit în scurt timp îndrăgiți de fanii show-ului, iar acum au făcut o dezvăluire colosală despre Cătălin Măruță. Adela Popescu a povestit că a legat o frumoasă prietenie cu partenerul Andrei de-a lungul anilor, însă nu se aștepta la ce a urmat după această mărturisire.

Situație uluitoare la Pro TV: ‘Era să dea cu mașina peste el’

Mai exact, Bogdan Ciudoiu i-a spus partenerei lui Radu Vâlcan că Shurubel a reușit să se împrietenească cu prezentatorul de la Pro TV după o întâmplare bizară. Mai în glumă, mai în serios, acesta a mărturisit că partenerul său de la Vorbește lumea era să fie lovit cu mașina de către Cătălin Măruță.

„Știi cum s-a împrietenit Shrubel cu Măruță? S-a întâmplat acum o săptămână, eram în curtea redacției. Era să dea cu mașina peste el.”, a spus Bogdan Ciudoiu la Vorbește lumea.
Totuși, totul este bine când se termină cu bine, mai ales pentru că nu a avut loc niciun incident între vedetele de la Pro TV, Shurubel și Cătălin Măruță. Ba chiar, cei doi au reușit să se împrietenească după ce au trecut peste ce s-a întâmplat chiar în curtea postului de televiziune.
În prezent, Shurubel prezintă alături de Adela Popescu și Bogdan Ciudoiu emisiunea Vorbește lumea, iar show-ul moderat de către Cătălin Măruță împlinește 14 ani, prezentatorul de televiziune reușind să cucerească publicul din România prin subiectele pe care le-a abordat de-a lungul anilor.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI