Noi schimbări la Vorbește lumea? Cine vrea să îi fure locul lui Shurubel: ‘Este foarte nașpa’

Noi schimbări la Vorbește lumea? Cine vrea să îi fure locul lui Shurubel: ‘Este foarte nașpa’
Ce dezvăluire i-a uimit pe telespectatorii show-ului Vorbește lumea

Cove a renunțat la rolul său de la Pro TV în urmă cu ceva timp, iar alături de Adela Popescu au venit Shurbel și Bogdan Ciudoiu. Totuși, se pare că o altă vedetă ar vrea să prezinte show-ul Vorbește lumea alături de partenera lui Radu Vâlcan!

Shurubel, surprins de replica unei vedete: ‘O fi vreun semn?’

Mulți s-au întristat în momentul în care Cove a anunțat că nu o să mai apară la Vorbește lumea. În timp ce colaborarea lui frumoasă a ajuns la final, Adela Popescu i-a primit cu brațele deschise pe Bogdan Ciudoiu și Shurubel, care au reușit să se integreze în emisiune din prima clipă.

Cei doi au câștigat simpatia publicului prin glumele spumoase, însă o altă vedetă i-a surprins pe telespectatori. Andrei Duban a fost invitat la Vorbește lumea, așa că a făcut o glumă cu privire la faptul că a fost rugat să își parcheze mașina pe locul care i-a aparținut lui Cove.

„Pentru tine este foarte nașpa. Nu știu de ce m-au pus să parchez mașina pe locul lui Cove. O fi vreun semn?”, i-a spus Andrei Duban lui Shurubel la Vorbește lumea.

Ce l-a nemulțumit pe Cove la Vorbește lumea

Gabriel Coveșanu a luat o decizie radicală și a renunțat la a mai prezenta emisiunea Vorbește lumea după șase ani în care a stat la cârma matinalului. Fostul coleg al Adelei Popescu a mărturisit că avea nevoie de o schimbare, mai ales că aceasta a venit la timpul potrivit.

Totuși, Cove a explicat că era nemulțumit de faptul că programul extrem de încărcat nu îi permitea să se bucure de vacanțe în locuri exotice.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit.

Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize – surprize”.Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic.

Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.

Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe.”, a declarat Cove pentru spectacola.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI