Prezentatoarea TV s-a sinucis la 2 ani după ce fiul ei și-a luat viața. Ce mesaj de adio dureros a postat

Prezentatoarea TV s-a sinucis la 2 ani după ce fiul ei și-a luat viața. Ce mesaj de adio dureros a postat
Prezentatoarea tv care s-a sinucis la 2 ani după ce fiul ei și-a luat viața. Ce mesaj de adio dureros a postat

Prezentatoarea s-a sinucis la 42 de ani, potrivit celor mai noi informații făcute publice de către foștii săi colegi de muncă. Înainte de a se sinucide, jurnalista a transmis un mesaj de adio sfâșietor pe contul său personal de Facebook. Gestul acesteia vine la mai bine de doi ani de la decesul fiului său în vârstă de 19 ani care și-a curmat viața.

S-a sinucis la 2 ani după ce fiul ei și-a luat viața

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la meteo din Statele Unite, Kelly Plasker a fost găsită decedată în urma cu patru zile în locuința ei din Texas. Inițial nu se știau foarte multe despre cauzele morții, dar în urmă cu câteva ore bune, foștii colegi ai acesteia au dezvăluit că regretata prezentatoare s-a sinucis.

Înainte de a-și curma viața, jurnalista a lăsat pe Facebook următorul mesaj: “Creierul meu e distrus și nu mai suport”.

“Kelly a fost acea fată curajoasă de la meteo care era în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică la Newschannel 11. Ceea ce nu puteai vedea la televizor era că ea avea o inimă frântă. Îmi amintesc că într-o zi, în urmă cu doi ani, când am stat cu ea și am vorbit în studio, mi-a spus că lumea ei nu va fi niciodată aceeași. Ea a zis: «El avea 19 ani ani, la 2 săptămâni (n.r.: distanță) de la împlinirea a 20 de ani». Kelly se referea la fiul ei, Thomas, care și-a luat viața în februarie 2018”, a declarat Karin McKay, una dintre fostele sale colege de la KCBD, relatează jurnaliștii publicației People.

Prezentatoare TV din SUA
Prezentatoarea TV care s-a sinucis la 2 ani după ce fiul ei și-a luat viața. Ce mesaj de adio dureros a postat

Mesajele emoționante ale colegilor

După ce au aflat despre tragedie, atât foștii colegi, apropiații dar și fanii au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare în memoria lui Kelly Plasker. Următoarele sunt doar trei dintre miile de postări:

Eu am admirat-o întotdeauna pe Kelly pentru curajul ei constant după pierderea fiului ei și pentru că a continuat să lucreze pentru telespectatori. Îmi pare foarte rău. Transmit rugăciuni pentru toți care au iubit-o”.

Un suflet frumos care a luptat cu proprii demoni cu multă vitejie și care acum se poate odihni în pace. I se va simți lipsa. Condoleanțele noastre pentru familia ei și pentru colegii cu care a lucrat”.

“E normal, desigur, să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu ea, dar nu despre aceste lucruri își doresc rudele și prietenii apropiați să vorbească acum. Lăsați totul să se liniștească și rugați-vă pentru familia, prietenii și fanii ei. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”.