Tragedie pe șosea, în această dimineață. Doi pompieri au murit striviți în mașina intrată sub un TIR. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului

Tragedie pe șosea, în această dimineață. Doi pompieri au murit striviți în mașina intrată sub un TIR. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului
Tragedie pe șosea, în această dimineață. Doi pompieri au murit striviți în mașina intrată sub un TIR. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață, pe DN 68, în localitatea Băuțar, din județul Caraș-Severin. Doi pompieri, colegi de muncă, se deplasau din direcția Hațeg către Caraș-Severin, atunci când a avut loc nenorocirea.

Cei doi bărbați nu au avut nicio șansă de supraviețuire

Nefericitul eveniment s-a petrecut în jurul orei 02:26, în dimineața de miercuri spre joi. Victimele erau în vârstă de 40 de ani, ambii fiind subofițeri ai ISU Mehedinți și locuiau în Drobeta Turnu Severin.

Accidentul a fost provocat de șoferul autoturismului BMW, în care se aflau cei doi pompieri, după ce acesta a pierdut controlul volanului. Potrivit poliției, autovehiculul a ieșit în afara carosabilului, lovindu-se violent de un ansamblu de vehicule parcate regulamentar.

Sursă poză: actualmehedinti.ro

“În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”, potrivit ziuadevest.ro.

Doi tineri au fost găsiți morți într-un lan de porumb

Alți doi bărbați și-au pierdut viața într-un accident înfiorător care a avut loc luni, în localitatea vrânceană Ruginești. Trupurile neînsuflețite ale bărbaților, în vârstă de 30 de ani, respectiv 31, au fost găsite întâmplător de către un localnic. Bărbatul a anunțat imediat poliția, la fața locului prezentându-se pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud.

Sursă poză: IPJ Vrancea

Din păcate, aceștia au fost nevoiți să constate decesul bărbaților ale căror trupuri zăceau într-un Logan răsturnat într-un lan de porumb.

Potrivit anchetatorilor, accidentul ar fi avut loc cu mai multe ore înainte de identificarea mașinii, cel mai probabil noaptea, însă datele exacte se vor stabili în urma necropsiei.

Reprezentantii ISU Vrancea au confirmat decesul celor doi tineri, oferind primele informații cu privire la producerea accidentului.

„Pompierii au acţionat la un accident rutier produs pe raza localităţii Rugineşti. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în interiorul acestuia aflându-se 2 persoane, care au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora”, potrivit news.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI