Prezentatoare TV, bolnavă de covid-19 în luna a opta de sarcină. Prin ce clipe grele a trecut

O prezentatoare tv celebră în România a făcut covid-19, fiind însărcinată în opt luni. Îndrăgita jurnalistă a trecut prin momente dificile.

Prezentatoare TV, bolnavă de covid-19 în luna a opta de sarcină

Olga Popa a avut parte de sperietura vieții sale. După momentul deosebit de fericit din viața ei de la finele anului trecut, când anunța că este gravidă pentru prima dată, ea s-a confruntat, câteva luni mai târziu, cu virusul care face ravagii în toată lumea.

Ea a trecut prin clipe înfiorătoare din cauza covid-19. Olga Popa a declarat că a scăpta cu viață și că va face un vlog în care va povesti tot ce a trăit în ultima lună de sarcină.

”Am reușit să mă îmbolnăvesc de Covid-19 în luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit să fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioadă frumoasă cu burtică de graviduță, s-a tranformat în vlogul despre experiență COVID- 19. Am ales să fac un vlog în care să povestesc pe larg tot ce am simțit în ultima lună de sarcină.

De la ziua în care am aflat că trebuie să mă injectez zi de zi, până în clipă în care am scăpat cu viață de virusul pe care nici măcar cei mai renumiți medici din lume nu știu exact cum să îl trateze”, spunea Olga Popa pe contul ei de socializare.

A scăpat de virus și abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe

Vedeta a reușit să treacă cu bine peste acest virus și în curând va naște. Prezentatoarea tv este nerăbdătoare să își țină bebelușul în brațe, după o experiență atât de traumatizantă.

”Am păstrat bine în telefon câteva poze de care știam sigur că voi avea nevoie fix în perioada asta. După o sarcină fără nicio poftă, fără grețuri sau alte neplăceri (dacă ar fi să exclud injecțiile cu Clexane și experiența COVID-19 despre care vă povestesc pe larg în vlog) a venit și momentul meu “de glorie” cu activități și program de gravidă, cu stat în vârful patului, primit diverse colete pentru bebe, ascultat pe repeat podcasturile nașului Mihai Morar și alte câteva pe care le-am descoperit recent și bineînțeles documentatul pe ultima sută de metri despre tot ce înseamnă nașterea, tipul de anestezie și ceva detalii pe care abia aștept să le dezbatem aici”, a spus Olga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI