07 dec. 2020 | 09:24

E însărcinată cu primul copil! Prezentatoarea de la Antene e în culmea fericirii

Monden
E însărcinată cu primul copil! Prezentatoarea de la Antene e în culmea fericirii
O vedetă de la Antena Stars, mămică pentru prima oară

O celebră prezentatoare de televiziune de la Antena e în culmea fericirii. Aceasta a dezvăluit tuturor că este însărcinată. Vedeta urmează să devină mamă pentru prima dată. Despre cine este vorba și cum a ales să anunțe marea veste?

Prezentatoare de la Antena, însărcinată pentru prima dată

Bucurie mare în familia unei cunoscute prezentatoare de televiziune! Olga Popa, cunoscută de la Antena Stars, a anunțat că este însărcinată. Bucuria vedetei e cu atât mai mare pentru că trăiește astfel de emoții și senzații pentru prima oară în viața ei. Vedeta a fost și producătoarea emisiunii „Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar. Șatena a postat un mesaj și o serie de fotografii în care anunța vestea cea mare. Urmăritorii ei au felicitat-o într-un număr mare și s-au bucurat pentru faptul că totul decurge perfect. Olga a decis să împărtășească cu toții minunea destul de târziu, mai cu seamă că nu a pus multe kilograme, fapt ce a ajutat-o să țină mai mult secretul.

„Și pentru că nervii întinși la maximum și mediul toxic de lucru nu sunt bune pentru tine,aleg să nu te las să te dezvolți în această lume defectă și cu multe probleme,așa că voi lua o pauză de la tot ce înseamnă zâmbetele false din spatele ecranului tv și de la stresul care mie îmi provoca prea multe crampe dureroase iar ție, ghimizdrocule,îți luau din confort. Și după scurta povestioară la care urmează partea a doua,cu detalii pe care știu că vreți să le auziți din spatele ușilor închise ale televiziunii,provocarea mea pentru voi este să scrieți în comentariu dacă este fată ?sau băiat?” a scris prezentatoarea de la „Antena Stars” pe contul ei de Facebook.

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment”

„Am vrut să amân cât mai mult acest moment pentru a mă obișnui eu cu ideea și apoi să fac față tuturor gândurilor voastre.Mulți nici nu ați fi sesizat că mai curând decât vă așteptați o să mai cunoașteți pe cineva! Începutul a fost demn de o drama queen, dar ce e important și am realizat între timp este că a venit salvarea mea din lumea care zi de zi mă lăsa fără aer. Acum am să vă spun ceva mai interesant!A apărut un nou suflet în viața mea,care,deși nu am vrut să recunosc,are nevoie de toată atenția mea. Dintr-o dată,a dispărut orice înainte era aparent atât de important și pentru care mi-aș fi dat și sufletul doar să știu că am făcut totul să fie bine,de cele mai multe ori pentru alții,nu pentru mine”
Olga Popa (Sursa: instagram.com)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro