11 oct. 2021 | 11:57

Prezentatoare Antena 1, pusă în dificultate de un fotbalist: ”Asta e o discuție privată”

Monden
Prezentatoare Antena 1, pusă în dificultate de un fotbalist: ”Asta e o discuție privată”

Una dintre cele mai apreciate și admirate prezentatoare TV de la Antena 1 a primit o provocare inedită, în direct, din partea unui fotbalist din România. Toată lumea a auzit. Despre ce este vorba, de fapt.

Ce prezentatoare TV a primit o propunere indecentă din partea unui fotbalist

Roxana Ghiorghian, prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1, a fost pusă într-o situație ușor incomodă, acum câteva zile. Invitată în cadrul emisiunii GSP LIVE, moderată de jurnalistul Costin Ștucan, frumoasa șatenă a vorbit despre pasiunea ei pentru sport, care s-a dezvoltat în copilărie.

„Tata ține cu Steaua, actuala FCSB. Mi-a fost insuflată pasiunea asta. Acum sunt imparțială.  Dar prima dată pe stadion am fost în facultate, la un meci al Rapidului, în Giulești. Era Alexa antrenor. Pe Ghencea nu am fost. M-am uitat cu sufletul la gură la meciul FCSB – Dinamo 6-0.

Dezvăluirile frumoasei vedete nu s-au oprit aici, întrucât Roxana Ghiorghian s-a văzut pusă în fața unei situații destul de delicate. Jurnalista a fost întrebată de către fostul atacant de la Rapid Robert Niță cine au fost sportivii care au curtat-o pe știrista de la Antena 1.

Robert Niță: Care e primul 11 al oamenilor de fotbal care au căutat-o de când a debutat? Sau măcar rezervele.

Roxana Ghiorghian a dat un răspuns elegant și diplomat:

„Nu o să răspund la întrebarea asta. Primul 11 nu o să-l fac și nici nu o să spun dacă am fost căutată. Dacă ar fi așa, ar fi o discuție privată. De ce să o facem publică? Pot spune că atunci când eram redactor la un site de știri, unde aveam doar numele trecut ca autor, fără poză, oamenii caută și te găsesc. Dar nu s-a întâmplat nimic.”, a declarat frumoasa jurnalistă la GSP LIVE.

Ulterior, fotbalistul a revenit cu un comentariu la adresa discreției Roxanei Ghiorghian:

„Este primul invitat pe care nu poți să-l provoci. Nu poți să scoți nimic de la invitata ta. Este secretoasă”, a spus Robert Niță.

A făcut box și arte marțiale

Prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1 este o femeie activă, pasionată de mișcare și sport. Frumoasa Roxanei Ghiorghian a facut box și timp de patru ani de zile a practicat arte marțiale. Printre sportivii ei preferați, șatena i-a enumerat pe Edi Iordănescu, Marius Șumudică și Cristiano Ronaldo.

„Îmi place Edi Iordănescu pentru că este impunător, îmi place și Șumudică pentru că face show.  Ca fotbalist, îmi place Cristiano Ronaldo. Îmi place că e muncitor și că nu a renunțat la visul lui.

Am făcut patru ani de arte marțiale, Qwan Ki Do. M-au disciplinat. Am făcut-o din pasiune, pentru mine. Am fost la raliuri și vreau să sar cu parașuta. Am cochetat cu boxul, mă duceam la sală cu băieții.”, a continuat la Roxanei Ghiorghian în cadrul emisiunii menționate anterior.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro