Previziuni și avertismente pentru 2022 de la șamanii din Peru. Ce se va întâmpla cu covid-19, de fapt

Previziuni și avertismente pentru 2022 de la șamanii din Peru. Ce se va întâmpla cu covid-19, de fapt
Previziuni si avertismente pentru 2022 de la samanii din Peru

Odată cu sfârșitul anului 2021, șamanii din Peru au lansat anumite previziuni și avertismente pentru anul 2022. Aceștia au organizat o ceremonie specială la sfârşit de an, în care s-au rugat pentru bunăstarea planetei. De rugăciuni speciale au avut parte cetățenii din Ucraina, popor aflat pe picior de război. Ce spun șamanii despre pandemia de coronavirus.

Șamanii din Peru, previziuni pentru 2022

În ultimele zile ale lui decembrie 2021, șamanii din Peru au lansat o serie de premoniții și avertismente pentru omenire, pentru anul 2022. Aceștia s-au rugat pentru bunăstarea Ucrainei și ferirea poporului ucrainean de conflictele cu Moscova.

De asemenea, în ceea ce privește sfârșitul pandemiei de coronavirus, șamanii peruveni sunt optimiști în privința faptului că va dispărea, în timp, dar momentan va rămâne într-o formă mai ușoară.

„Cumva, există ţări care se vor ridica şi se vor îmbunătăţi. Totuşi, alte state nu vor reuşi încă acest lucru. Noi ne rugăm totuşi multă credinţă pentru toate ţările surori, asta am făcut noi aici.

Aşa cum este şi cazul preşedintelui american Joe Biden, care va face tot posibilul ca ţara sa să avanseze pentru că el este o persoană care are o stea norocoasă. Coronavirusul va rămâne printre noi, ca partea a familiei. Va avea forme mai uşoare, dar va rămâne cu noi şi, încet încet, va dispărea.”, au prevestit preoții șamani din Peru, potrivit celor de la Antena 3.

Vom avea parte de o criză economică la nivel global în 2022

Șamanii peruveni s-au rugat pentru binele omenirii, realizând ritualuri de rugăciune pentru a feri oamenii de necazuri, boli și suferințe. De asemenea, aceștia au prevestit criza economică ce va acapara tot mapamondul, în anul 2022. Premonițiile pentru anul 2022 se anunță a fi îngrijorătoare.

„Tensiunile continuă, criza economică se acutizează, pandemia va continua şi vom fi cu toţii afectaţi grav. De aceea noi ne rugăm pentru bunăstare, ca situaţia să se îmbunătăţească, ne rugăm la cele patru elemente – Mama Pământ, la aer, la foc ca noi să avem puterea să mergem înainte şi să facem faţă situaţiei dificile care urmează.” , au mai spus preoții șamani.

În cadrul ritualului lor de rugăciune și meditație, şamanii din Peru au pus alături fotografii ale liderilor lumii înconjurate de flori şi s-au rugat pentru sănătatea și bunăstarea lor. Foarte mulți oameni cred în semnele care li se arată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI