15 iun. 2023 | 21:53

Previziunea lui Carmen Harra pentru finalul lui 2023. Ce va urma în țara noastră, vor fi multe surprize

Știri generale
Previziunea lui Carmen Harra pentru finalul lui 2023. Ce va urma în țara noastră, vor fi multe surprize

Carmen Harra face previziune spectaculoase pentru sfârșitul anului 2023. Se anunță multe surprize pentru țara noastră.

Sfârșitul anului 2023 vine cu surprize

Celebrul psiholog și terapeut din America, Carmen Harra, are gânduri bune pentru finalul anului 2023. Se pare că apele se vor limpezi pentru România, însă Carmen Harra ne anunță că, din păcate, scumpirile vor mai lua amploare.

Într-un interviu oferit pentru Ciao.ro, Carmen Harra a mărturisit că anul 2023 este cel care aduce echilibrul de care avea nevoie România.

”2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu.

Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție!”, a spus Carmen Harra.

Prețurile continuă să crească

Chiar dacă finalul lui 2023 ne aduce liniște și echilibru, din nefericire, ne aduce și stres, pentru că scumpirile vor fi în floare și grija zilei de mâine va apăsa din ce în ce mai tare pe umerii românilor.

“ Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul ultimelor luni din 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine.”, a adăugat clarvăzătoarea.

Citește și: Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Ce îi așteaptă pe români începând cu 1 ianuarie

2024, anul care aduce schimbarea divină

Când vine vorba de anul ce va să vină, Carmen Harra ne dă o veste șoc. 2024 este anul în care până și Putin, președintele Fderației Ruse, se schimbă.

”Anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră.”, a mărturisit celebrul psiholog și terapeut din America.

Citește și: Previziunea lui Carmen Harra despre durata războiului Rusia – Ucraina. Ce a anunțat

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro