Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Ce îi așteaptă pe români începând cu 1 ianuarie

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Ce îi așteaptă pe români începând cu 1 ianuarie
Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Cu ce se vor confrunta românii începând cu data de 1 ianuarie 2023.

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023. Celebra prezicătoare nu anunță vremuri bune pentru români, începând cu data de 1 ianuarie 2023. Situația economică se va deteriora până în momentul în care oamenii vor decide să iasă în stradă în grupuri uriașe pentru a protesta. Recesiunea și rata crescândă a inflației vor revolta poporul, potrivit lui Carmen Harra.

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023

Previziunea făcută de Carmen Harra pentru 2023. Situația economică din țara noastră – și nu numai – se deteriorează pe zi ce trece. Analiștii din domeniul economic au atras atenția, de-a lungul timpului, de nenumărate ori cu privire la rata crescândă a inflației. În cele din urmă, inevitabil, se va ajunge la o recesiune profundă din punct de vedere economic.

Anul viitor, lucrurile nu se vor regla, din acest punct de vedere. Criza se va adânci mai mult, până în punctul în care populația se va revolta și va ieși în stradă să protesteze, potrivit lui Carmen Harra. Celebra prezicătoare spune că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.

Vor reacționa guvernanții la protestele românilor?

Celebra prezicătoare nu a știut să precizeze, concret, dacă atitudinea poporului român va fi luată în calcul de către guvernanții de la București sau nu. Carmen Harra a spus că speră ca politicienii să ia aminte la nemulțumirile cetățenilor. Doar așa se poate produce o schimbare.

Mulți dintre români se declară nemulțumiți de felul în care Guvernul condus de Nicolae Ciucă gestionează criza actuală. Este important să rămânem realiști, indiferent de situație, potrivit prezicătoarei. Toată lumea este afectată de schimbările generate de criza pandemică, energetică și de criza războiului.

Toate clasele sociale vor fi afectate de prognozele negative ce se anunță din punct de vedere economic, a subliniat Carmen Harra. Ce putem spera este ca manifestările din stradă ale românilor să îi facă pe cetățeni auziți și văzuți de către reprezentanții Executivului.

Urmăriți Playtech.ro și pe