Previziune sumbră pentru omenire: ”Urmează cele mai negre luni din întreaga pandemie”

Previziune sumbră pentru omenire: ”Urmează cele mai negre luni din întreaga pandemie”
Urmează cele mai negre luni pentru omenire

2020 este un an dificil pentru oamenii din întreaga lume. Pandemia de coronavirus a făcut multe victime și multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de știință anunță că ”urmează cele mai negre trei luni din întreaga pandemie”.

Previziune sumbră pentru oamenii din toată lumea

Directorul Centrului de Cercetare și Politica Bolilor Infecțioase la Universitatea din Minnesota, Michael Osterholm susține că ”următoarele 6 până la 12 săptămâni vor fi cele mai negre din întreaga pandemie”.

”E adevărat că avem vaccinuri și produse terapeutice gata să dea lovitura. În ciuda unui oarecare progres, vaccinurile nu vor deveni disponibile în mod semnificativ până la începutul celui de-al treilea trimestru al anului viitor. Și chiar și atunci…jumătate din populația Statelor Unite, în acest moment, este sceptică la ideea de vaccin.

Vineri, am avut 70.000 cazuri, cel mai mare număr pe care l-am mai înregistrat în luna iulie, la vârful pandemiei. Vom trece iar prin asta. Perioada din acest moment și până la sărbători va înregistra numere mult, mult mai mari, poate chiar de la 67.000 la 75.000 cazuri” a declarat Dr. Michael Osterholm, expertul în boli infecțioase din Statele Unite, potrivit businessinsider.com, citat de Antena 3.

Previziune sumbră pentru omenire
Previziune sumbră pentru întreaga omenire

Încă o boală provocată de coronavirus

COVID-19 ar putea fi responsabil și pentru apariția diabetului, chiar și în cazul persoanelor care nu prezintă factori de risc.

Francesco Rubino, cercetător în diabet la King’s College din Londra, spune că virusul poate declanșa și diabetul. El conduce o echipă internațională care colectează cazuri de pacienți din întreaga lume pentru a dezlega unul dintre cele mai mari mistere ale pandemiei de coronavirus.

Un nou record negativ de cazuri de coronavirus în România la data de 20 octombrie 2020

În ultimele 24 de ore au fost raportate 3,400 de noi cazuri de coronavirus, din 29,400 de teste efectuate. Alți 65 de români au murit din cauza infectării cu COVID-19. Crește rata de infectare în Capitală și ajunge la 3,23/mia de locuitori. La ATI sunt internați 768 de pacienți infectați, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Pe teritoriul României, au fost confirmate până astăzi, 20 octombrie, 186.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 134.395 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.400 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, acestea fiind cazuri care nu au mai fost testate pozitiv. După București, și județul Alba a depășit rata de 3/1.000 de locuitori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI