Prețuri TeePee Corbu. Cât costă noaptea de cazare la campingul de lux al lui Năstase

Prețuri TeePee Corbu. Cât costă noaptea de cazare la campingul de lux al lui Năstase
Cât costă o noapte de cazare la TeePee Corbu

Cum s-a dat startul la sezonul estival, mai multe locații de lux au început deja să cucerească românii. În România există foarte multe locuri frumoase unde mulți oameni se pot răsfăța, iar printre ele se numără și TeePee Corbu, un camping de lux abia construit, nou pe piață.

Cât costă o noapte la TeePee Corbu. Nu toată lumea își permite așa ceva

Adrian Năstase are cu ce se lăuda! Fiul său a ridicat un camping de lux pe plaja de la Corbu ce va primi foarte multă atenție din partea românilor, dar și a turiștilor ce își doresc să aibă parte de cele mai bune servicii pe litoralul românesc. Complexul de inspirație amerindiană o să fie inaugurat pe data de 20 iunie, dar nu toată lumea își permite un sejur în acest loc de lux.

Mihnea Năstase, fiului fostului premier, are o relație cu Corina Corolevschi, o cunoscută campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri. Cei doi se înțeleg extrem de bine și duc o viață plină de lux, așa că și-au unit forțele pentru a lansa o nouă provocare în turismul românesc. Aceștia au vrut să aducă un complex de lux pe plaja de la Corbu, așa că speră că vor avea mare succes prin noua construcție.

Complexul a primit numele de TeePee Corbu și prezintă mai multe facilități. Cei ce vor merge în acest loc unde luxul ajunge la un alt nivel se pot bucura de o zonă tip restaurant, parcare, zonă de odihnă cu multe corturi, dar și un ring de dans. S-a dat deja startul la rezervări pe website-ul locației, așa că persoanele ce doresc să ajungă aici pot să se gândească deja la vacanță! Totuși, prețurile sunt pe măsură. Ele depășesc și prețurile hotelurilor din Mamaia, așa că nu este de mirare că dacă va avea succes, fiul lui Năstase se va îmbogăți peste noapte.

Camping de lux, chiar pe litoralul românesc. Ce afacere a pornit Năstase

Românii ce doresc să închirieze un cort glam trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 500 de lei pe zi, iar cei ce își doresc un spațiu autorulotă trebuie să plătească 119 lei de pe zi, dar și o taxă pentru curentul electric de 15 lei pe zi. De asemenea, un cort mare ce prezintă două dormitoare are prețul de 180 de lei pe zi.

Există și o oferă! Persoanele ce vor sta mai mult de trei zile vor putea să ofere doar 165 de lei pe zi pentru aceste unități de cazare. În același timp, se vor percepe taxe pentru parcare, pernă, saltea, sac de dormit, dar și pentru a umfla salteaua. Zona de glamping reprezintă contopirea luxului cu natura, așa că toată lumea va avea parte de tot ce se oferă chiar și în vacanțele la hotel dacă o preferă pe aceasta în defavoarea zonei de camping.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI