Fiul lui Adrian Năstase, afacere pe Litoral. Își deschide un camping pe o plajă controversată

Fiul lui Adrian Năstase, afacere pe Litoral. Își deschide un camping pe o plajă controversată
Fiul lui Adrian Năstase, afacere pe Litoral. Își deschide un camping pe o plajă controversată

Fiul lui Adrian Năstase își face afacere pe litoralul românesc. Este vorba despre Mihnea Năstase, care vrea să își facă un cacmping pe plaja de la Corbu.

Fiul lui Adrian Năstase, afacere pe Litoral

Alături de el va fi chiar iubita lui, Corin Corolevschi, care îi va fi parteneră de afaceri. Proiectul va fi gata la finalul lunii mai, iar afacerea se va derula prin intermediul a două firme la care cei doi sunt acționari.

Pontețialul de investiții în plaja La Corbu este unul imens, iar acest lucru a fost văzut și de către Mihnea Năstase, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au ridicat aici un complex turistic de inspirație amerindiană, numit TeePee Corbu și este compus din mai multe zone, inclusiv una pentru servit masa, parcare și o zonă de odihnă cu corturi.

”Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu – un loc unde îţi poţi lăsa încălţările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună şi momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură.

Sau că TeePee este despre sălbăticie. În acelaşi timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om şi comunitate”, a spus Corina Corolevschi, pentru replicaonline.ro.  

Cine este iubita lui Mihnea Năstase

Mihnea Năstase este băiatul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. El a studiat la o facultate de Științe Politice și economice din Londra. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Corolevschi, o tânără care vine din Constanța, pasionată de sport.

Corina a început să facă sport la 9 ani, iar în 2011 a devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 de metri, dublă campioană națională la 60 de metri, campioana națională la 200 de metri și campioană națională cu ștafeta 4x3x2x1. Din păcate, tânăra s-a accidentat și a fost nevoită să renunțe la sport.

Acum este numită Prințesa Constanței, datorită faptului că tatăl ei este milionarul Constantin Corolevschi, cu afaceri în turism, export de cherestea și reparații navală.

Corina este adepta luxului și a hainelor scumpe, lucru pe care nu se ferește să îl arate niciodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI