Prețuri colosale la Euro 2020. Te costă o mică avere să mănânci și să bei pe Arena Națională

Prețuri colosale la Euro 2020. Te costă o mică avere să mănânci și să bei pe Arena Națională
Cât costă, de fapt, produsele oferite pe Arena Națională la Euro 2020

Toată lumea a așteptat ca suporterii să poată să fie din nou prezenți pe Arena Națională. În timp ce foarte mulți oameni și-au cumpărat bilete pentru Euro 2020, iar costurile nu au fost unele mici, dacă în poveste intră și mâncarea și băutura, o mică avere este pregătită de persoanele ce urmăresc cu drag lumea fotbalului.

Câți bani trebuie să plătești dacă vrei să mănânci și să bei la Euro 2020

Euro 2020 este un eveniment ce nu poate să fie ignorat de admiratorii echipelor. Foarte mulți suporteri s-au prezentat în România pentru a susține fotbaliștii, dar și mulți români nu au vrut să treacă peste ocazia spectaculoasă și și-au cumpărat imediat bilete pentru a sta în tribune. În timp ce nu putem să discutăm de chilipire atunci când vine vorba despre Arena Națională, nimeni nu se aștepta ca prețurile să fie ridicate pentru mâncare și băuturi.

Nu există o varietate mare de produse pe Arena Națională, dar dacă foamea îi lovește pe suporteri, aceștia pot opta oricând pentru a cumpăra un sandwich. Fie că este unul vegan, cu pui sau salam, toți gurmanzii trebuie să scoată 20 de lei din buzunar dacă vor să mănânce în timp ce privesc meciurile. Nici băutura nu este mai ieftină, dar aici toată lumea știe că un astfel de eveniment organizat în sezonul călduros nu poate să fie privit fără apă, bere fără alcool sau suc.

Chiar dacă majoritatea și-ar dori să servească o bere cu alcool, băuturile de acest gen sunt strict interzise pe Arena Națională. Totuși, cei ce își calcă pe inimă și își cumpără o bere fără alcool trebuie să plătească pentru un pahar de 500 de ml 14 lei sau 10 lei pentru unul mic, de 330 de ml.

Suporterii nu se uită la bani. Cât scot din buzunare pentru a cumpăra diferite produse

Printre băuturile vândute la acest eveniment se mai regăsesc sucurile la jumătate și apa. Suporterii ce vor să își potolească setea trebuie să plătească 10 lei pentru ele. Nici dulciurile nu sunt mai ieftine. O singură ciocolată costă 20 de lei, așa că persoanele ce își doresc să se îndulcească, să se hidrateze sau să mănânce pe Arena Națională sunt nevoite să plătească o mică avere.

Totuși, nu mulți se uită la bani atunci când vine vorba de meciuri. Punctele de servire sunt mereu pline în pauze, iar cozile nu se mai termină. Se pare că toată lumea își dorește să se bucure de Euro 2020 ca la carte, așa că sumele de bani piperate nici nu mai contează, mai ales pentru că fanii fotbalului au dus dorul atmosferei de la meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI