Șoc major pentru Mircea Lucescu pe Arena Națională. Ce s-a întâmplat chiar aseară

Șoc major pentru Mircea Lucescu pe Arena Națională. Ce s-a întâmplat chiar aseară
Mircea Lucescu, soc major pe Arena Nationala

Mircea Lucescu, criticat de fanii lui Dinamo Kiev și pe Arena Națională. Chiar dacă antrenorul român a cucerit cu echipa de pe Olimpic titlul, cupa și Supercupa Ucrainei, suporterii nu au fost impresionați și i-au transmis un mesaj chiar la meciul de seara trecută dintre Ucraina și macedonia de Nord (2-1).

Prezent pe Arena Națională, Mircea Lucescu a avut un șoc. Ce i-au transmis fanii lui Dinamo Kiev

Ucraina și Macedonia de Nord a avut loc aseara pe Arena Națională din Capitală. Este al doilea meci disputat în București din cadrul Euro 2020, după cel dintre Austria și Macedonia de Nord, încheiat 3-1. La meciul de aseară a participat și antrenorul român al lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, care s-a putut bucura de spectacolul fotbalistic de la tribuna oficială.

Nu a fost, însă, încântat prea mult de spectacolul din tribune. Prezent la partidă, un grup de suporteri al formației pregătite de tehnicianul român l-au șicanat toată seara pe Lucescu Senior cu un banner pe care era desenat chipul său tăiat. Ucrainienii au vrut să-i transmită, de fapt, antrenorului român că nu are ce căuta la echipa de pe Olmipico. Fotografia poate fi văzută în galeria foto.

Nemulțumirea fanilor lui Dinamo Kiev provine din faptul că Mircea Lucescu a pregătit-o în trecut pe Șahtior Donețk, rivala de moarte a clubului din capitala Ucrainei. În ciuda faptului că unul dinte cei mai mari antrenori români ai tuturor timpurilor a câștigat tot ce se putea câștiga pe plan intern cu Dinamo Kiev, suporterii i-au făcut zile amare pe tot parcursul sezonului trecut.

Record de jucători de la Dinamo Kiev pentru naționala Ucrainei

Prin perforanțele pe care le-a obținut Mirea Lucescu în calitate de antrenor al lui Dinamo Kiev, elevii săi au fost creditați de către selecționerul Andrei Șevcenko și convocați la naționala Ucrainei pentru Campionatul European. 10 fotbaliști din lotul lui Dinamo Kiev sunt în lotul final de 26. Este pentru prima dată în istorie când Dinmao Kiev are 10 fotbaliști la echipa națională a Ucrainei la un turneu final (Campionat European sau Cupă Mondială).

În 1986, clubul de pe Olimpic a avut 12 jucători selecționați la echipa națională a Uniunii Sovietice.

Cele două goluri ale Ucrainei din meciul cu Macedonia de Nord au fost marcate în prima repriză Andrei Iarmolenko (29) şi Roman Iaremciuk (34). A urmat un gol marcat de Goran Pandev (39), dar anulat pe motiv de ofsaid. După pauză, nord-macedonenii au primit o lovitură de la 11. Alioski a șutat, mingea a fost respinsă de portarul ucrainean, însă fundașul stânga macedonean să o retrimită în plasă.

Și Ucraina a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 80, după un henț în careu, însă portarul nord-macedonean a parat lovitura lui Malinovski.

Olanda conduce grupa C cu 6 puncte, urmată de Ucraina și Austria cu câte 3. Pe ultimul loc se află Macedonia de Nord  cu 0 puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI