Prețul lui Ianis Hagi a fost aflat. Italienii au făcut anunțul surpriză astăzi

Prețul lui Ianis Hagi a fost aflat. Italienii au făcut anunțul surpriză astăzi
Ce preț trebuie să plătească Lazio Roma pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi face senzație în lumea fotbalului, așa că nu este de mirare că este foarte urmărit. Iată că pentru a putea să fie transferat se află în joc o sumă frumușică, mai ales pentru că fiul lui Gică Hagi a avut o evoluție extrem de bună. Dacă el va fi mutat la Lazio Roma, atunci conducerea clubului trebuie să plătească mulți bani.

Ce preț are Ianis Hagi. Surpriză imensă

Suma pe care conducerea Lazio Roma va trebui să o plătească pentru transferarea lui Ianis Hagi nu este una mică deloc. Italienii au aflat, în sfârșit, câți bani vor trebui să scoată din buzunar pentru ca fotbalistul să vină în echipă. Se știe deja că fiul lui Gică Hagi este foarte urmărit în lumea fotbalului, astfel că este de înțeles de ce conducerea Lazio Roma a pus ochii pe el.

Pentru a putea fi transferat, Glasgow Rangers a solicitat o sumă de 13 milioane de euro pentru Ianis Hagi. În cazul în care mutarea se va finaliza, echipa va face un profit de 10 milioane de euro într-un singur an, potrivit Calciomercato. Deși a fost inițial împrumutat la Rangers, gruparea scoțiană a crezut în talentul pe care îl are fotbalistul și a decis să îl cumpere.

Glasgow Rangers l-a luat pe Ianis Hagi de la Genk cu 3,4 milioane de euro, iar fotbalistul a dovedit până acum că are de ce să fie urmărit evoluând în continuare. Pentru că a făcut senzație în lumea sportului, nu doar conducerea Lazio Roma este interesată de fiul lui Gică Hagi, căci și gruparea andaluză FC Sevilla îl dorește pe sportiv.

Câți bani trebuie să dea Lazio Roma pentru Ianis Hagi
Câți bani trebuie să dea Lazio Roma pentru Ianis Hagi

Gică Hagi, secrete de familie. Regele este un tată foarte mândru

Ianis Hagi se bucură de o familie frumoasă, iar tatăl lui, un adevărat împătimit al fotbalului, a făcut istorie. Totuși, deși Gică Hagi se poate declara un om fericit, bucurându-se de fiul său ce a devenit cunoscut extrem de repede, dar și de fiica sa, Kira, puțină lume știe de unde s-a inspirat Regele atunci când a venit vorba despre numele copiilor săi.

Se pare că Gică Hagi a decis să se inspire după numele părinților săi, potrivit Playsport. Astfel, Ianis a primit numele de la bunicul său Iancu, iar Kira de la bunica sa Kirata. Chiar dacă își vede în continuare de marea sa dragoste, fotbalul, Regele încă se implică în carierele copiilor săi și este un tată extrem de atent. În timp ce fiica lui s-a îndreptat spre actorie, băiatul său a decis să îi calce pe urme și devină un mare fotbalist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI