Suma finală cerută pe Ianis Hagi. E colosală, dar puțin mai mică decât cea vehiculată inițial

Suma finală cerută pe Ianis Hagi. E colosală, dar puțin mai mică decât cea vehiculată inițial
Sevilla revine asupra ofertei pentru Ianis Hagi

De la zi la zi prețul de transfer pentru playmaker-ul român Ianis Hagi crește. Presa andaluză dădea, în urmă cu două zile, ca cert transferul românului la Sevilla. Dacă până acum se vehicula suma de 10 milioane de euro, conform spaniolilor, prețul tocmai a crescut.

I s-a stabilit deja un preț de pornire

În urmă cu doar câteva zile, presa scoțiană l-a legat pe Ianis Hagi de Sevilla FC. Un interes care ar fi fost confirmat, la scurt timp, de tatăl jucătorului, Gică Hagi. Internaționalul român și-a stabilit statutul de vedetă sub conducerea lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers. Încă de la venirea în Scoția a devenit esențial pentru ca echipa să recâștige campionatul, după mulți ani de încercări.

Ianis Hagi este un fotbalist pe care Sevilla FC îl urmărește de la prima etapă, pe vremea când juca la Genk. După ce nu s-a stabilit în Italia și a trecut prin Belgia, mijlocașul român a ajuns în Scoția. Ulterior Rangers a plătit 3,5 milioane de euro celor de la Genk pentru a-l păstra. Acum, are 7 goluri și 13 pase decisive anul acesta în cele 43 de jocuri jucate. Prestațiile sau i-au ridicat și valoarea sa de piață, care s-a dublat.

Nu este surprinzător că el este cel mai bun jucător din Premiership-ul Scoției. Prin urmare, potrivit Rangers News, campioana Ligii Scoțiene va cere mai mult decât dublul acestei sume și va începe să negocieze de la 13 milioane de euro.

Sevilla revine asupra ofertei pentru Ianis Hagi

în ciuda faptului că Rangers au pus mâna pe un atacanat m,ai slab cotat pentru sezonul viitor, se gândesc să-l vândă pe Ianis. Noul atacant este transferat de la Oostende Fashion Sakala. Cu toate că presa îl vedea deja transferat laîn Serie A, la Lazio, Sevilla FC a decis să regândească oferta pentru român.

În același timp, a apărut o a treia echipă interesată de român. Este vorba de ceei de la VfL Bochum, ocupanta locului 1 în Zweite Bundesliga din Germania. Spaniolii se pare că sunt dispuși să renegocieze suma de transfer a tânărului jucător român, chiar dacă prețul inițial a crescut la 13 milioane de euro. Gică Hagi anunța revenirea Sevilliei la negocieri, declarând:

”Nu cred că interesul celor de la Sevilla pentru Ianis este nou. Cred că acest interes a fost discutat înainte de a fi transferat la Rangers. Dar știu că și Lazio este pe această pistă. Așa că vom vedea ce se întâmpla în vară cu Ianis.”, declara Gică Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI