09 mai 2021 | 17:21

Suma finală cerută pe Ianis Hagi. E colosală, dar puțin mai mică decât cea vehiculată inițial

Sport
Suma finală cerută pe Ianis Hagi. E colosală, dar puțin mai mică decât cea vehiculată inițial
Sevilla revine asupra ofertei pentru Ianis Hagi

De la zi la zi prețul de transfer pentru playmaker-ul român Ianis Hagi crește. Presa andaluză dădea, în urmă cu două zile, ca cert transferul românului la Sevilla. Dacă până acum se vehicula suma de 10 milioane de euro, conform spaniolilor, prețul tocmai a crescut.

I s-a stabilit deja un preț de pornire

În urmă cu doar câteva zile, presa scoțiană l-a legat pe Ianis Hagi de Sevilla FC. Un interes care ar fi fost confirmat, la scurt timp, de tatăl jucătorului, Gică Hagi. Internaționalul român și-a stabilit statutul de vedetă sub conducerea lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers. Încă de la venirea în Scoția a devenit esențial pentru ca echipa să recâștige campionatul, după mulți ani de încercări.

Ianis Hagi este un fotbalist pe care Sevilla FC îl urmărește de la prima etapă, pe vremea când juca la Genk. După ce nu s-a stabilit în Italia și a trecut prin Belgia, mijlocașul român a ajuns în Scoția. Ulterior Rangers a plătit 3,5 milioane de euro celor de la Genk pentru a-l păstra. Acum, are 7 goluri și 13 pase decisive anul acesta în cele 43 de jocuri jucate. Prestațiile sau i-au ridicat și valoarea sa de piață, care s-a dublat.

Nu este surprinzător că el este cel mai bun jucător din Premiership-ul Scoției. Prin urmare, potrivit Rangers News, campioana Ligii Scoțiene va cere mai mult decât dublul acestei sume și va începe să negocieze de la 13 milioane de euro.

Sevilla revine asupra ofertei pentru Ianis Hagi

în ciuda faptului că Rangers au pus mâna pe un atacanat m,ai slab cotat pentru sezonul viitor, se gândesc să-l vândă pe Ianis. Noul atacant este transferat de la Oostende Fashion Sakala. Cu toate că presa îl vedea deja transferat laîn Serie A, la Lazio, Sevilla FC a decis să regândească oferta pentru român.

În același timp, a apărut o a treia echipă interesată de român. Este vorba de ceei de la VfL Bochum, ocupanta locului 1 în Zweite Bundesliga din Germania. Spaniolii se pare că sunt dispuși să renegocieze suma de transfer a tânărului jucător român, chiar dacă prețul inițial a crescut la 13 milioane de euro. Gică Hagi anunța revenirea Sevilliei la negocieri, declarând:

”Nu cred că interesul celor de la Sevilla pentru Ianis este nou. Cred că acest interes a fost discutat înainte de a fi transferat la Rangers. Dar știu că și Lazio este pe această pistă. Așa că vom vedea ce se întâmpla în vară cu Ianis.”, declara Gică Hagi.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro