Ianis Hagi pleacă de la Rangers în vară? Cine a făcut anunțul chiar în a doua zi de Paște: ”A venit momentul”

Ianis Hagi pleacă de la Rangers în vară? Cine a făcut anunțul chiar în a doua zi de Paște: ”A venit momentul”
Glasgow Rangers este campioana din Premiership

Campionatul din Scoția este pe utima sută de metri. Ultima victorie împotriva rivalilor Celtic, le-au asigurat câștigarea sezonului celor de la Glasgow Rangers. Cu toate astea se tot discută intens de plecarea lui Ianis Hagi la finalul sezonului. Motivele au fost elaborate de una din marile legende ale echipei scoțiene.

Glasgow Rangers campioana din Premiership

După ultimul meci din campionat, împotriva celor de la Celtic, Glasgow Rangers a acumulat 96 de puncte. Cu alte cuvinte pot să sărbătorească câștigarea Premiership-ului 2020-2021. Victoria cu 4 la 1 de pe teren propriu cu Celtic a distanțat-o pe Glasgow la 23 de puncte de următoarea clasată, pierzătoarea ultimei etape. Steven Gerrard este mulțumit de performanța realizată de elevii săi.

Victoria este una binevenită pentru cei 50.000 de suporteri ai celor de la Rangers care și-au sprijinit echipa până la capăt. În tot acest timp, al restricțiilor, jucătorii s-au bazat și ei pe suportul fanilor. Printre cei ovaționați la scenă deschisă se numără și tânărul Ianis Hagi. Tânărul jucător a reușit un assist în ultimul meci, chiar înainte de fluierul final.

Românul Ianis Hagi este ca și transferat la finele sezonului

Cu toate astea, din ce în ce mai multe voci de pe Ibrox, vorbesc despre posibila plecare a lui Ianis Hagi la finalul sezonului. Printre cei care au vorbit despre iminentul transfer al tânărului Ianis Hagi la finalul sezonului, este și legenda scoțiană Kris Boyd, care a dat ca certă plecarea românului în acest an.

”Cu Roofe, Hagi și Arfield, vorbim despre jucători care nu au dezamăgit niciodată clubul. Dar nici ei nu au fost începători obișnuiți și probabil că se gândesc că este timpul să găsească noi cluburi. Toți sunt la etapa carierei lor, unde probabil vor să joace mai mult.

Gerrard are de luat câteva decizii și pot garanta că va vorbi cu jucătorii despre viitorul lor și va purta și conversații cu agenții lor. Tot ce va conta pentru el acum este să construiască pentru sezonul viitor și să îmbunătățească echipa.”, scrie Kris Boyd pentru The Scottish Sun.

Este, într-adevăr, de așteptat ca ofertele să vină, în dreptul lui Ianis existând deja zvonurile unui posibil transfer. Cu toate astea rămâne de văzut care va fi decizia lui Steven Gerrard și dacă, în noul sezon, Ianis mai poate face parte din ecuația câștigătoare.

Mai sunt câteva meciuri de jucat, sezonul 2020-2021 de Premiership încheindu-se pe 16 mai. Până atunci, poate, se va lua o decizie în privința lui Ianis Hagi. Astfel, la finele sezonului vom putea ști unde va merge tânărul jucător român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI