07 oct. 2021 | 15:54

Prețul împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Cadoul ireal pe care l-a primit fosta soție a lui Irinel Columbeanu EXCLUSIV

Monden
Prețul împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Cadoul ireal pe care l-a primit fosta soție a lui Irinel Columbeanu EXCLUSIV
Prețul împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink.

Monica Gabor este din nou ca o mamă pentru fiul miliardarului chinez, asta pentru că românca s-a mutat iar în vila din Malibu, împreună cu Irina.

Prețul împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor a revenit la viața de odinioară, dinaintea despărțirii din vară, de iubitul chinez, Mr. Pink. Mai precis, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a reluat locul de ”regină” la moșia din Malibu.

După ce a locuit o perioadă într-un apartament din Beverly Hills, la revenirea în America, după vacanța petrecută în Grecia și la sora sa, în Dubai, Moni s-a întors în vila fostului, și din nou actualului iubit. Deși românca a fost cea care pusese stop relației cu asiaticul, tot ea a revenit la sentimente mai bune, după ce fiul lui Mr. Pink i-a făcut o mărturisire emoționantă. ”Vreau ca tot tu să fii mama mea de aici”, ne-a povestit o persoană apropiată vedetei.

Locuinţa lui Mr. Pink este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi dispune de saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri. Moni locuiește într-un asemenea palat doar cu afaceristul chinez, precum și cu Irina, fiica sa și fiul acestuia. Ea este cea care face treburile casnice, neavând vreo angajată, așa cum se obișnuieșe într-o familie înstărită.

Primul lucru făcut de la revenirea în America

La doar câteva zile de când se întorsese în America, Monica și Irina au avut o întâlnire emoționantă cu Anthony, băiatul lui Mr. Pink, de care ambele s-au atașat foarte mult. Încă de atunci, vedeta autohtonă a fost extrem de bucuroasă să constate că acesta nu a uitat-o și îi zice în continuare ”mamă”, deși ea de multe ori i-a atras atenția că există doar o singură persoană căreia să-i spună așa, mai precis cea care i-a dat viață.

Ce surpriză a așteptat-o

Mai mult, Moni nu doar că s-a întors în vila din Malibu, dar trăiește din nou visul american la cote înalte. Mai precis, ea conduce o nouă limuzină, evaluată la 200.000 de euro, ce îi aparține, evident, lui Mr. Pink. Ea a primit cheile automobilului de lux chiar în ziua în care s-a întors în vila miliardarului chinez.

Irina iese în evidență la colegiu

În ceea ce o privește pe fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, aceasta s-a întors la școală, în America, după ce în luna iunie a absolvit cu brio clasa a opta. Irina este unul dintre cei mai buni copii la învățătură și vorbește perfect engleza și are o mulțime de activități exra-școlare.

”Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi, pe care în România nu o mai așteaptă mare lucru”, a mărturisit pentru Playtech.ro o persoană apropiată Monicăi Gabor.

În plus, fiica Monicăi își face zilnic timp să mai adauge câteva rânduri la cartea pe care o scrie, în limba engleză, despre viața sa și a familiei ei.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro