Vestea incredibilă aflată despre Monica Gabor. Ce se întâmplă, de fapt, cu vila de 5 milioane de dolari a lui Mr. Pink

Vestea incredibilă aflată despre Monica Gabor. Ce se întâmplă, de fapt, cu vila de 5 milioane de dolari a lui Mr. Pink
Vestea incredibila aflata despre Monica Gabor, dupa despartirea ei de Mr. Pink

După ce au circulat mai multe zvonuri, de-a lungul ultimelor săptămâni, potrivit cărora Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit, iată că fosta doamnă Columbeanu s-a întors în Statele Unite ale Americii. De ce nu poate fi alungată bruneta din casa fostului ei soț.

Cum a ajuns Monica Gabor proprietarul de drept al vilei de 5 milioane de dolari a lui Mr. Pink

S-au iubit, s-au certat și s-ar fi separat, spun cei din presa internațională. Monica Gabor ș Mr. Pink nu ar mai forma un cuplu, deși niciunul dintre cei doi nu a făcut, momentan, declarații oficiale în privința acestei despărțiri.

Cu toate acestea, urmăritorii Monicăi Gabor de pe Instagram au constatat că frumoasa șatenă a șters toate fotografiile pe care le avea cu soțul ei de pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, fosta doamnă Columbeanu a plecat pentru o scurtă perioadă în Dubai, la sora ei Ramona, iar recent s-a întors în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a fotografiat alături de Anthony, fiul ei vitreg, cu care are o relație extrem de apropiată.

Fanii româncei s-au întrebat unde va locui Monica Gabor, dacă va divorța de Mr. Pink, iar răspunsul vine ca o surpriză pentru toți. Soția milionarului chinez este proprietară în acte a vilei afaceristului, imobil care valorează mai mult de 5 milioane de dolari.

Cumpărătorul casei luxoase în care stau Mr. Pink și Monica Gabor nu este o persoană fizică, ci o companie privată denumită 88 Malibu LLC. Firma înregistrată în California are doi acționari: un fond de investiții gestionat de Mr. Pink și Monica Gabor, soția milionarului.

Monica Gabor ar fi fost amenințată de Mr. Pink?

Din cauza faptului că fondul de investiții este inactiv, iar societatea 88 Malibu LLC a fost suspendată din activitate acum trei ani, în 2018, coproprietarul vilei luxoase a lui Mr. Pink este chiar românca Monica Gabor, motiv pentru care fostul ei partener nu ar putea să o forțeze să părăsească imobilul.

Superba vilă din Beverly Hills este situată pe o stradă renumită, iar valoarea sa este estimată la suma colosală de 5,3 milioane de dolari. Reședința are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți de sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină interioară, iar la subsol o vinotecă.

Potrivit celor de la Libertatea, Monica Gabor ar fi fost cea care ar fi pus punct relației de 10 ani de zile cu Mr. Pink din cauza restricțiilor pe care soțul i le-ar fi impus fostului model.

„Dacă iese din cuvântul lui Mr. Pink, chinezul o lasă în chiloţi. Monica ascultă orbeşte de el, nu face nicio mişcare fără aprobarea lui”, au declarat pentru Libertatea surse cândva apropiate de Monica Gabor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI