Ce fac Monica Gabor și Mr. Pink împreună de când s-au împăcat. Chiar ea a publicat imaginea

Ce fac Monica Gabor și Mr. Pink împreună de când s-au împăcat. Chiar ea a publicat imaginea
Monica Gabor și Mr. Pink, prima apariție împreună de când s-au împăcat

Monica Gabor a surprins pe toată lumea! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a putut să stea prea mult timp departe de Mr. Pink, așa că s-a decis să îi mai ofere afaceristului o șansă. Vedeta nu a stat mult pe gânduri și deja s-a afișat cu acesta.

Surpriză imensă! Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună

Monica Gabor a fost extrem de ocupată în ultima perioadă. Vedeta și-a șocat admiratorii de pe rețelele de socializare după ce a șters toate fotografiile cu Mr. Pink, toți gândindu-se că relația ei de lungă durată cu afaceristul a ajuns la final.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a bucurat de o vacanță în Mykonos, unde a petrecut alături de sora ei, Ramona Gabor, apoi a plecat în Dubai. Nu a mai durat mult și Monica s-a întors în SUA, așa că mulți s-au întrebat ce o să se întâmple între ea și Mr. Pink.

Monica Gabor și Mr. Pink și-au mai dat o șansă. Cum s-au afișat cei doi

În urmă cu 10 ani, Monica Gabor a părăsit România și s-a mutat în SUA, unde a fost cucerită de Mr. Pink. Cei doi au avut câteva probleme în ultima perioadă, dar fosta divă de la Izvorani nu a ezitat când a venit vorba de a-și petrece timpul cu fiul afaceristului încă de când s-a întors în America.

De curând, Monica Gabor s-a afișat în mediul online alături de Mr. Pink, luând prin surprindere pe toată lumea. Fanii nu știau dacă cei doi au luat o hotărâre definitivă și s-au separat după ce vedeta a șters toate pozele cu afaceristul, dar se pare că situația a luat o întorsătură neașteptată!

Ce le-a dezvăluit Monica Gabor fanilor. Totul este clar acum

Vedeta a decis să îi mai ofere o șansă afaceristului, așa că a postat o fotografie în care milionarul apare alături de fiul său și de Irinuca, fiica pe care fosta divă de la Izvorani o are împreună cu Irinel Columbeanu. Astfel, se pare că aceștia nu au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt.

Fosta doamnă Columbeanu are o relație apropiată cu fiul său vitreg, Anthony, așa că mereu se ocupă de băiatul lui Mr. Pink și nu îi refuză vreo plăcere. Acesta și Irinuca au format, de-a lungul timpului, o legătură frumoasă, mai ales pentru că fiica Monicăi Gabor s-a mutat la mama ei în SUA de ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI