Preț colosal pentru crocșii cu toc de la Balenciaga. Îți cumperi mașină de banii ăștia

Preț colosal pentru crocșii cu toc de la Balenciaga. Îți cumperi mașină de banii ăștia
Pret crocsi Balenciaga

Un preț uriaș pentru o pereche de crocși de la Balenciaga. Este vorba despre o pereche de pantofi cu toc total atipică, un soi de saboți ori șlapi confortabili, cu toc.

Preț colosal pentru crocșii cu toc de la Balenciaga

Această pereche de crocși costă nici mai mult nici mai puțin de 1.000 de dolari. Modelul a fost creat de o prestigioasă casă de modă, iar dacă unii nu au fost prea impresionați de modul în care arată, alții chiar caută disperați să cumpere creația.

Acești crocși cu toc au fost prezentați odată cu lansarea noii colecții primăvară-vară 2022. Saboții au fost ascunși însă destul de bine sub niște pantaloni foarte lungi.

 „E vorba despre designeri care iubesc să ia urâtul şi să-l transforme în ceva frumos. Moda e despre o perspectiv dublă. Vrei ca oamenii să se uite la tine şi apoi să se mai uite o dată.”, a zis stilistul Phillip Bloch.

Unii adoră acest model de pantofi

Însă publicul nu a trecut cu vederea primul model de încălțăminte, iar internauții l-au taxat drastic. “Acești pantofi sunt jignitori”, a comentat o persoană.

“Tocurile? Să putrezească în iad”, a spus altcineva. Dar se pare că această pereche de pantofi atipică are și fani.

„Am clienți care au început să mă sune și să mă întrebe entuziasmați dacă am văzut acest model de crocși cu toc și mă întreabă dacă le pot face rost. Mă ocup deja de asta!”, a mai spus stilistul.

De altfel, ultima dată când designerii Balenciaga au colaborat cu cei de la Crocs au scos pe piață un model cu platformă, care s-a putut achiziționa cu 850 de dolari. Iar ca să scape mai ieftin, unele doamne au încercat să reproducă acasă noua invenție cu toc.

Despre Balenciaga

Balenciaga este o casă de modă, care a fost fondată de Cristóbal Balenciaga, un spaniol din Țara Bascilor, Spania. El are reputație de creator de modă haute couture care nu face compromisuri, iar Christian Dior a spus că este un „maestru al tuturor”. Casa Balenciaga este deținută însă de multinaționala din Franța, Kering.

Cristóbal Balenciaga și-a deschis primul magazin în San Sebastián, Spania, în 1917, și s-a extins pentru a include sucursale în Madrid și Barcelona. Familia regală spaniolă și aristocrația purtau desenele sale. Când războiul civil spaniol l-a forțat să-și închidă magazinele, Balenciaga s-a mutat la Paris.
Balenciaga și-a deschis casa de modă la Paris pe bulevardul George V în august 1937, iar prima sa prezentare de modă a prezentat modele puternic influențate de Renașterea spaniolă.

Succesul lui Balenciaga la Paris a fost aproape imediat. După doi ani, presa franceză l-a lăudat ca un revoluționar, iar desenele sale erau foarte căutate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI