Succesul e la modă în familia lui Selly. Ce a ajuns să muncească acum tatăl vloggerului după ce a fost promovat

Succesul e la modă în familia lui Selly. Ce a ajuns să muncească acum tatăl vloggerului după ce a fost promovat
Selly și părinții. Succesul e la modă în familia lui Selly

Succesul este molipsitor în familia lui Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly în mediul online. Se pare că și tatăl cunoscutului vlogger se bucură de o carieră înfloritoare după ce fiul său a devenit ușor, ușor, unul dintre cei mai populari oameni de pe rețelele de socializare.

Ce funcție deține tatăl lui Selly. Familia vloggerului se bucură de un succes enorm

Succesul este molipsitor în familia lui Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly în mediul online. Acesta se poate lăuda cu faptul că noua generație îl cunoaște foarte bine, iar proiectele sale fac furori pe Instagram. Iată că și tatăl său, Jean Liviu Șelaru, se bucură de multe reușite atunci când vine vorba despre cariera sa.

Jean Liviu Șelaru este angajat al Direcției Silvice Dolj, iar în 2020, surse din PNL Dolj au declarat că promovarea acestuia la conducerea direcției este o mișcare sigură, potrivit publicației Lumea Politică. Se pare că nu doar Selly este norocos în familia sa, căci tatăl lui profită din plin de roadele din cariera sa. Cu siguranță, acesta nu a trecut neobservat de către liderii politici.

Selly a ajuns extrem de cunoscut pe Youtube încă de la o vârstă foarte fragedă, dar acesta nu s-a oprit aici. Videoclip-urile sale postate pe platformă s-au bucurat de un succes imens, așa că acesta s-a lansat și în muzică alături de trupa 5GANG, dar și în industria filmelor prin proiectul ‘5GANG: Un altfel de Crăciun’.

Ce relație are Selly cu părinții lui. Cum l-au susținut aceștia

De asemenea, atunci când vine vorba despre rudele sale, Selly se poate declara mulțumit. Acesta provine dintr-o familie modestă din Craiova, dar părinții i-au fost alături de fiecare dată. Cunoscutul vlogger a declarat în nenumărate rânduri că mama sa este profesoară de matematică, de aceea proba pentru bacalaureat la această materie i s-a părut ușoară, iar tatăl său este inginer silvic.

Deși părinții nu i-au spus niciodată ce trebuie să facă pentru a deveni faimos, ei au fost mereu mulțumiți de ideile pe care le-a avut Selly pentru a se face remarcat de către internauți. Acesta apărea alături de rudele sale la prima ediție ‘The Artist Awards’, unde povestea ce ocupații au părinții săi.

„Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, spunea vloggerul în 2019 despre părinții lui, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI