Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariţie în public. Ce a putut spune Alina Kabaeva despre Rusia

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariţie în public. Ce a putut spune Alina Kabaeva despre Rusia
Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariţie în public. Ce a transmis fosta gimnastă Alina Kabaeva despre Rusia.

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariţie în public. Alina Kabaeva, pe numele său, i-a luat prin surprindere pe jurnaliști. Mai ales în circumstanțele în care, anterior, a fost văzută de mai puțin de șase ori în spațiul public. După declanșarea războiului în Ucraina, fosta gimnastă a fost rezervată în declarațiile sale. Ce a spus acum despre Rusia.

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariţie în public

Alina Kabaeva, cea despre care se spune că ar fi iubita lui Vladimir Putin, a marcat o nouă apariție în spațiul public. S-a întâmplat recent, la inaugurarea unui centru de gimnastică în orașul rusesc Soci, potrivit presei străine. A fost un moment unic pentru jurnaliști, care au văzut-o de mai puțin de șase ori în spațiul public, după declanșarea războiului.

Despre fosta gimnastă au circulat nenumărate zvonuri, în ultimul an de zile. Alina Kabaeva, fostă parlamentară și președinte al Consiliului de Administrație al National Media Group (cea mai mare companie media privată din Rusia), ar fi mama a trei copii ai liderului de la Kremlin. Nimeni nu știe care este adevărul, însă.

S-au scris multe despre presupusa relație pe care Vladimir Putin ar avea-o cu Alina Kabaeva. Presa din Rusia nota, într-o vreme, că liderul de stat de la Moscova a divorțat de Lyudmila pentru a se putea căsători în secret cu fosta gimnastă. Când președintele rus a negat că ar avea o relație cu ea, aceasta făcea tranziția de la cariera sportivă de succes la una politică.

Era excelentă în gimnastica ritmică, atrăgând atenția multor personalități internaționale. A decis, însă, să renunțe la acest sport și să se concentreze pe politică. Între timp, Alina Kabaeva continuă să antreneze noi generații de concurente pentru competițiile viitoare. Așa s-a întâmplat că, recent, a inaugurat un centru de gimnastică în orașul Soci din Rusia.

Ce a ales să spună Alina Kabaeva despre Federația Rusă

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin a susținut un discurs, cu ocazia inaugurării centrului sportiv din Soci. Deși mulți nu se așteptau, Alina Kabeva a evitat să vorbească despre războiul pe care Rusia l-a declanșat în Ucraina. Nici despre președintele de la Moscova nu a menționat nimic. Nici măcar despre starea lui de sănătate.

Unele voci s-ar fi așteptat ca Alina Kabaeva să fie mai deschisă în declarații. Asta, în condițiile în care fosta gimnastă are o legătură strânsă cu președintele rus. Indiferent dacă între cei noi există o relație amoroasă sau nu, numele le sunt asociate în diverse afaceri și în domeniul politicii.

„Imposibilul poate fi posibil. Când eram la gimnastică, nici nu puteam să visez la astfel de condiții, cum sunt în noul centru de antrenament sportiv. Dar, în viață, imposibilul este posibil”, a declarat Alina Kabaeva, la inaugurarea centrului de gimnastică de la Soci, potrivit publicației Metro.

Fosta campioană a ținut să precizeze că Rusia este o țară plină de oportunități pentru sportivii care vor să facă performanță.

Urmăriți Playtech.ro și pe