Presupusa amantă a lui Sorin rupe tăcerea. A dat-o de gol și pe Anda Adam

Presupusa amantă a lui Sorin rupe tăcerea. A dat-o de gol și pe Anda Adam
Presupusa amantă a lui Sorin rupe tăcerea. A dat-o de gol și pe Anda Adam

Are sau nu are o amantă soțul Andei Adam? Domnișoara care schimba mesaje pe Instagram cu tatăl fetiței fostei concurente de la Ferma de la PRO TV rupe tăcerea și o dă de gol și pe artistă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Sorin Niculescu.

Presupusa amantă a lui Sorin rupe tăcerea

Anda Adam este foc și pară! După ce reporterii de la Spynews au făcut publice mesajele pe care artista i le-a trimis presupusei amante ale soțului său Sorin, noi detalii scandaloase ies la iveală. Deși vedeta susține că ea și tatăl micuței Evelin au o relație bună și nici nu se pune vorba de divorț, presupusa amantă a lui Sorin aruncă vorbe grele la adresa blondinei.

Dana, căci acesta este numele domnișoarei cu care Sorin Niculescu, soțul Andei Adam, a purtat discuții incendiare pe Instagram, face dezvăluiri inedite despre relația vedetei cu partenerul ei de viață. Conform spuselor acesteia, mariajul dintre Anda Adam și tatăl fiicei sale nu mai funcționează de ceva vreme. Mai mult de atât, domnișoara în cauză a insinuat că solista nu ar trebui să fie geloasă pe alte femei „atâta timp cât și ea își face viața”:

„Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal.

Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi, nu știu care este relația dintre ei, nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atâta timp cât și ea își face viața.”, a spus Dana, presupusa amantă a sotului Andei Adam, potritiv Antena Stars.

Anda Adam, insulte și jingiri la adresa presupusei amante a soțului său

Discuția dintre Anda Adam și Dana a avut loc vineri, 5 martie, pe Instagram. Deși vedeta și soțul ei nu se urmăresc reciproc pe celebra rețea de socializare, blondina a descoperit o serie de mesaje interzise între Sorin, partenerul ei de viață, și o utilizatoare a platformei sociale. Furioasă, Anda Adam i-a scris celei despre care crede că încearcă să-i distrugă căsnicia.

„Ce interesează ce fac eu, nu? M***o! Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropos.”, i-a scris Anda Adam presupusei amante a soțului ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI