Anda Adam, înșelată de soțul ei? Dovezile sunt clare, mesajele cu amanta au ieșit la iveală

Anda Adam, înșelată de soțul ei? Dovezile sunt clare, mesajele cu amanta au ieșit la iveală
Anda Adam, înșelată de soțul ei?

Anda Adam trece prin momente cumplite. Controversata artistă a luat foc atunci când a văzut mesajele dintre soțul ei și o anumită domnișoară de pe Instagram. Dovezile sunt clare, mesajele cu amanta au ieșit la iveală. 

Anda Adam, înșelată de soțul ei?

Anda Adam știe cum să atragă atenția atunci când își dorește acest lucru. Deși este o fire discretă și, deobicei, își ține viața personală departe de ochii curioșilor, în special relația pe care o are cu soțul ei Sorin Niculescu, de data aceasta vedeta a răbufnit și nu s-a mai putut abține. Artista s-a înfuriat atunci când a descoperit o serie de mesaje pe Instagram între soțul ei și o anumită domnișoară. Ca orice femeie rănită în orgoliu, solista s-a simțit trădată și a jignit-o pe femeie care flirta cu tatăl copilei sale.

Jurnaliștii de la spynews.ro au pus mâna pe mesajele compromițătoare. Anda Adam și-a ieșit din minți când a văzut că soțul ei Sorin a schimnbat câteva vorbe cu o domnișoară de pe Instagram și a luat măsuri în acest sens. Cântăreața a jignit-o pe presupusa amantă a tatălui micuței Evelin, acuzând-o că practică videochatul.

„Ce interesează ce fac eu, nu? M***o! Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropos.”, i-a scris Anda Adam presupusei amante a soțului ei.

Domnișoara în cauză a dezmințit acuzațiile aduse de către vedetă, spunând că soțul ei Sorin este cel care a căutat-o pe ea și nu viceversa, lucru care a înfuriat-o și mai tare pe solistă.

Anda Adam, despre zvonurile legate de divorț

Sătulă de zvonurile care au apărut în ultimul timp în presă, conform cărora căsnicia ei ar fi pe terminate, Anda Adam a declarat, acum ceva timp, că situația între ea și soțul ei Sorin îi privește doar pe cei doi. Mai mult, se pare că pandemia de coronavirus și-a spus cuvântul și în cazul celor doi, care au început să aibă anumite discuții în intimitatea căminului lor.

Referitor la zvonuri, artista susține că au pornit de la un vecin care ar fi auzit o discuție aprinsă între cei doi soți. Anda Adam nu a spus nimic concret despre starea relației dintre ea și tatăl fetiței sale, preferând să rămână discretă și de această dată.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, declara Anda Adam, acum ceva timp.

La scurt timp după aflarea veștii și a mesajelor, soțul Andei Adam a publicat și el un mesaj pe contul său oficial de Instagram. În el, Sorin nu a stat prea mult la discuții și a transmis un mesaj clar, ce pare a fi și o amenințare:

”Nu mă deranjați, că deranjez”, a scris soțul Andei Adam pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI