Oana Zăvoranu, atac feroce la Gabriela Cristea. A umilit-o fără pic de jenă, inclusiv pe Tavi Clonda

Oana Zăvoranu, atac feroce la Gabriela Cristea. A umilit-o fără pic de jenă, inclusiv pe Tavi Clonda
Oana Zavoranu, atac feroce la Gabriela Cristea

Oana Zăvoranu, atac feroce la Gabriela Cristea. Cum a umilit-o Zăvo, fără pic de jenă, pe prezentatoarea TV și pe Tavi Clonda, soțul ei. Mesajul actriței de pe Instagram a devenit viral.

Cum a umilit-o Oana Zăvoranu pe Gabriela Cristea

Ziua și influencerul luat în vizor de Oana Zăvoranu. Emisiunea „What the…is happening in town” a actriței se bucură de un imens succes în mediul online, bruneta bucurându-se de milioane de vizualizări pe canalul său de Youtube. Controversata vedetă continuă războiul împotriva influencerilor din România, așa cum a anunțat în ultimul său clip. De data aceasta, persoana care a intrat în vizorul lui Zăvo este nimeni alta decât Gabriela Cristea.

După Alina Ceușan, Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Ramona Gabor și Oana Roman, a venit rândul soției lui Tavi Clonda să fie studiată cu atenție sub lupa actriței. Actrița a postat o serie de fotografii pe InstaStories în care îi acuză pe Gabi Cristea și soțul ei că ar face parte din categoria celor care fac reclamă la orice produs pe care-l primesc și pe care-l afișează, apoi, pe Instagram.

„Dar de ce ești mirată așa? N-ai avut în poza asta nimic de cerșit sau ce? Vă spuneam că vă pregătesc familii de mocangiști…mă țin de cuvânt…v-o prezint pe HIPPO MOCANGELA, soția lui Tăviță Clona. Ei mocangesc tot ce prind, pe modelul „prietenilor” Peppa, Sâkâdâm, Cenușă, Greblă și trupa de șoc care 24/24 cerșesc tot ce se poate cerși. Mergi tu la sală fix cât merg eu la ore de balet. Uite cum Hippo Mocangela rupe sportu…și și-a făcut de la atâta sport și gâtu mai lung…or fi efectele de la mersul ăsta pe pedale sau ce?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ce mesaj le-a transmis Zăvo tuturor persoanelor care o critică

Numele Oanei Zăvoranu este pe buzele tuturor, iar showul ei de pe Youtube strânge, în fiecare miercuri, milioane de români care urmăresc cu interes și curiozitate cine va fi următoarea „victimă” a actriței. Frumoasa brunetă le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critică:

„E scandal mare! Mocangistele se sufocă de nervi! Nebunelor, v-ați luat panică grav! Ați intrat in fibrilații că vă demască Zavoranca? Păi eu nici nu m-am încălzit și voi ați și obosit? Așa șmechere sunteți că ați ajuns să plătiți săgeți ruginite și pripașite ca să vă ia apărarea? Luați cu lămâie că astazi vă arat eu ce înseamnă influencereală și șmecherie! Tot pe lux, tot pe bogăție, că așa mi-e creșterea!”, a declarat Oana Zăvoranu pe pagina ei oficială de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI