Președintele Klaus Iohannis, poză la New York cu Sorinel Puștiu. Imaginile postate de manelist

Președintele Klaus Iohannis, poză la New York cu Sorinel Puștiu. Imaginile postate de manelist
Presedintele Klaus Iohannis, poza la New York cu Sorinel Pustiu. Imaginile postate de manelist

Celebrul manelist Sorinel Puștiu’ s-a fotografiat cu președintele României, Klaus Iohannis. Pozele au fost postate de cântărețul de manele pe conturile sale de socializare, pentru ca toată lumea să vadă lângă cine apare în imagini.

Sorinel Puștiu a făcut poze cu președintele Klaus Iohannis

Sorinel Puștiu’ și președintele român Klaus Iohannis apar împreună în două poze făcute în inima New York-ului, cel mai cunoscut oraș din lume. Manelistul este mândru tare de faptul că s-a fotografiat lângă șeful statului. Solistul a urcat repede imaginile pe internet, despre care spune că sunt făcute în metropola americană New York.

Celebrul artist a dezvăluit ce ar fi vorbit cu Iohannis în Times Square și cum a reacționat șeful statului când i-a cerut părerea despre o nouă melodie. Sorinel Puștiu’ și-a uimit fanii cu această apariție total neașteptată lângă însuși președintele României.

Șeful statului este îmbrăcat la patru ace

Klaus Iohannis apare în pozele manelistului îmbrăcat la patru ace, într-un costum albastru închis impecabil. În momentul în care s-au făcut fotografiile, șeful statului a zâmbit la cameră. (Vezi FOTO în GALERIE)

Sorinel Puștiu’ se află în vacanță, în Statele Unite ale Americii, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui său.

„La ziua lui taticul nostru, pt noi este cel mai frumos cadou,si multumim Bunului DumnezeuAmin!”, a scris manelistul într-o altă postare pe Facebook.

Imaginile au ajuns pe internet

Cântărețul român a postat imaginile cu Iohannis pe paginile sale de social media, dezvăluind că i-a cerut chiar părerea despre noua sa piesă muzicală:

„La ziua tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ‘’Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei?”, a scris Sorinel Puștiu’ pe Facebook.

Impresarul cântărețului nu știe nimic despre această întâlnire

Contactat de reporteri, impresarul lui Sorinel Puștiu’ a mărturisit că nu are nicio informație cu privire la contextul în care ar fi avut loc întâlnirea artistului cu Klaus Iohannis.

„Știu că este în Statele Unite, se întoarce duminică. A mers pentru a sărbători acolo ziua de naștere a tatălui său”, a spus acesta, pentru G4media.

Ce face Iohannis în America

Klaus Iohannis se află în aceste zile în America. Șeful statului conduce, de marţi până joi, delegaţia României la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, care se desfăşoară la New York. Președintele României a zburat în SUA cu un avion de lux, închiriat special pentru vizita în New York.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI