Preotul i-a „ridicat” la Dumnezeu: a pus marijuana în loc de tămâie

Preotul i-a „ridicat” la Dumnezeu: a pus marijuana în loc de tămâie

Enoriaşii care participau la o slujbă religioasă au fost drogaţi după ce preotul a folosit marijuana în loc de tămâie. Cum s-a întâmplat așa ceva?

După slujbă, toţi cei care au participat atât credincioşii, cât şi preotul au ajuns la spital, cu stări de amețeală ameţeală şi halucinaţii. Incidentul s-a produs într-o parohie din Italia.

Acest lucru s-a întâmplat după ce câțiva tineri ar fi înlocuit, în glumă, tămâia cu marijuana înainte de slujbă. În acest fel, atunci când preotul a aprins substanța, biserica s-a umplut de fum și toți cei prezenți au fost intoxicați și au intrat într-o stare de confuzie.

În urma analizelor, pe care medicii le-au făcut fiecărui enoriaș în partea, a reieșit că toți cei care au fost la slujbă au fost intoxicați cu JWH-122, o susbtanţă sintetică similară cu marijuana care poate fi comandată chiar şi online.

În urma unei anchete care s-a deschis, s-a dovedit faptul că un grup de tineri din parohie ar fi făcut o farsă, aceștia au înlocuit tămâia din biserică cu marijuana stintetică. Când preotul a aprins substanţa, micul lăcaş de cult s-a umplut de fum, iar cei care participau la slujbă s-au drogat fără voia lor.

Astfel, preotul și câțiva enoriași ai unei mici biserici din Chieti, un oraș situat în centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică. Cu toții erau într-un stadiu evident de confuzie. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică povestea. Toți au fost intoxicați cu marijuana, deși pare greu de crezut, ei au fost drogați fără să știe.

Starea lor de sănătate este bună, însă tinerii sunt căutați acum în tot orașul și vor da explicații în fața Carabinierilor atunci când vor fi găsiți. Autorii acestei glume vor fi nudecați după ce vor fi găsiți de către poliția locală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI