VIDEO: Preot din Argeș, nervos că enoriașii au vorbit în Biserică: „Vă dau peste bot și vă scot dinții”

VIDEO: Preot din Argeș, nervos că enoriașii au vorbit în Biserică: „Vă dau peste bot și vă scot dinții”

Un preot din Argeș a fost înregistrat în timp ce-i amenința cu cuvinte dure pe enoriașii de la slujbă. Și nici președintele Iohannis nu a fost ocolit.

Scenele au fost înregistrate la o slujbă religioasă de la mănăstirea Cotmeana, din județul Argeș. Deranjat că oamenii nu păreau să asculte învățăturile „sfinte”, preotul a trecut la cele lumești.

„Fiți atenți că vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!” sau „Mergeţi, fraţilor, în pădure şi puneţi-vă ştreangul şi la revedere, că vă aşteaptă Iadul! Deci, la Cotmeana nu se vorbeşte în biserică!”, le-ar fi spus preotul celor prezenți în Biserică.

Înregistrarea a fost postată pe pagina de Facebook „BOR fără corupți„.

Preotul a trecut de la enoriași la președintele Iohannis

După ce a terminat cu amenințările la adresa enoriașilor, preotul Ioasaf a trecut la președintele Klaus Iohannnis.

Starețul a avut numai cuvinte grele la adresa primului om în stat, asta dacă mai credeai că în Biserică nu se face politică.

„Cui nu-i convine… la Iohannis c@#%- m-aş pe capul lui! Da? Jucaţi-vă cu mine! N-aveţi un preot de Doamne-ajută! Toţi sunt nişte nenorociţi! Foarte rar se găseşte unul de Doamne-ajută. Băgaţi-vă minţile în cap! Nu vă place ce vă învăţ, vă rog să nu veniţi aici! Eu ştiu să slujesc şi singur”.

Starețul Ioasaf (Ioan Boiciuc)
Starețul Ioasaf (Ioan Boiciuc)

La un moment dat, unul dintre enoriași grăiește umil: „…am venit să ne rugăm”. Din acel moment, atenția preotului se îndreaptă către un copil, pe care-l amenință, de asemenea, că îl dă afară dacă mai face gălăgie.

Stareţul Ioasaf a intrat de mai multe ori în conflict cu enoriaşii, potrivit Adevărul. În trecut, el a fost cercetat pentru purtare abuzivă, expresii jignitoare, amenințare, loviri și alte violențe. Totul după ce s-a încăierat cu o familie din Curtea de Argeș, din cauza unor acatiste.

Judecătorii din Pitești nu au mers, însă, mai departe cu procesul. Magistrații au clasat cauza după cele două parți au declarat că s-au împăcat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI