Premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent. Ce au anunțat concurenții în legătură cu banii

Premiu de 120.000 de euro la Românii au Talent. Ce au anunțat concurenții în legătură cu banii
Unde poți să vezi LIVE Românii au Talent. Finala de la PRO TV și marele câștigător, aici

Românii au Talent își găsește în sfârșit cel de-al 10-lea câștigător. Marea finală este azi, 29 mai. Ce au anunțat concurenții în legătură cu banii? Premiul mult dorit de sute de români veniți la audiții este de 120.000 de euro.

Finala Românii au Talent sezonul 10

Emoții uriașe pentru concurenții care au rămas în competiția Românii au Talent! Ediția cu numărul 10 a fost una cu totul specială, iar dat fiind condițiillor în care a continuat – criza sanitară – finala va avea loc, dar în condiții speciale. Cei 10 talentați rămași în concurs își vor face numerele de acasă și vor intra în transmisiune directă. Click.ro a aflat ce va face fiecare concurent cu banii.

Amintim că cei mai plăcuți de public au fost: Siena Vușcan, Mihai Țigăret, Radu Palaniță, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo Mintenant, Erno Varga, Theodor Marcu, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh. Mult așteptatul anunț al câștigătorului trofeului Românii au Talent din sezonul 10 va avea loc azi, vineri, de la orele 20:30.

Marea finală Românii au Talent sez 10 are loc vineri, 29 mai
Marea finală Românii au Talent sez 10 are loc vineri, 29 mai

Anunțul concurenților în legătură cu premiul

Siena Vușcan, fetiţa de 10 ani care cântă operă în chineză: „Îmi imaginez că sunt într-un basm şi am găsit un săculeţ cu galbeni. Dau o mână de galbeni şcolii mele, îi dau câţiva şi tatei pentru o dubiţă, o mână de galbeni o dau pentru o căsuţă în pădure, iar restul pentru studii”.

Mihai Ţigaret, pianistul de 13 ani care a cucerit-o pe Andra: „Dacă aş câştiga Românii au talent, aş investi în mine pentru a ajunge cât mai departe în această carieră muzicală”.

Radu Palaniţă, mecanicul auto de 40 de ani, cu voce superbă: „Dacă aş câştiga eu, îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia şi prietenii şi voi ajuta o familie nevoiaşă”.

Aura Marcu (33 de ani), stewardesa orfană din Bacău: „Dacă aş câştiga marele premiu, mi-aş dori să îmi pot cumpăra o casă şi cu restul banilor să-i pot ajuta şi pe cei nevoiaşi”.

Sara Ardeleanu, micuţa dansatoare de 10 ani: „Cu cei 120.000 de euro… mi-aş dori să ne cumpărăm o casă”.

Duo Maintenant, echipa de acrobaţi formată din artiştii francezi Ludivine Furnon şi Nicolas Besnard: „Având în vedere situaţia economică actuală, cu aceşti bani am vrea să asigurăm viitorul familiei noastre”.

Erno Varga (31 de ani), spălător de vase din Oradea, care a uimit cu vocea sa incredibilă: „Încă nu m-am gândit, parcă nu mă pot gândi ce să fac cu suma asta de bani. Cu siguranţă Dumnezeu mă va ajuta să iau deciziile potrivite”.

Theodor Marcu (6 ani), micul geniu al matematicii: „Dacă eu aş câştiga, aş vrea să vizitez casele memoriale ale tuturor celor despre care am citit: Bethoven, Mozart…”.

Daria Călugăru (12 ani), dansatoare pe hoverboard: „Cu cei 120.000 de euro mi-aş dori să am parte de câteva călătorii alături de familie, iar pe restul îi voi investi în educaţia mea”.

Gennady Tkachenko-Papizh, imitator sunete: „Aş vrea să-mi ajut familia şi să investesc într-un nou proiect la care mă gândesc de multă vreme”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI