Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent

Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent
Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent

Pro TV se pregătește de marea finală ”Românii au Talent”, dar modul de abordare va fi cu totul altul, față de ceea ce ar fi fost normal să se întâmple, ținând cont de actuala situație și obligați de regulile de distanțare socială.

Răsturnare de situație la PRO TV

Deja o primă modificare a avut loc, și anume ediția trecută a fost un colaj al celor 22 de participanți propuși pentru premiul de originalitate și, conform unui comunicat dat de Pro TV, votul are loc, din partea publicului, până joi seara. Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat în lupta pentru premiul de originalitate. Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

De vinerea trecută și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. ”Românii au Talent” a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share. Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent
Răsturnare de situație la PRO TV. Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent (FOTO: PRO TV)

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea următoare, pe 29 mai, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 ”Românii au Talent”.

Ce se întâmplă cu marea finală de la Românii au Talent

Astfel că, marea finală va fi una atipică, din toate punctele de vedere. Am aflat că jurații, Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu, datorită noilor reguli, vor fi obligați să jurizeze cei zece finaliști, de casă, finaliștii prezentându-și numerele din propria sufragerie. Smiley și Pavel Bartoș nu vor lipsi din emisiune, dar tot de acasă.

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător’, au declarat surse din PRO TV.

Reamintim că premiul întâi va fi de 120.000 de euro, premiul doi va primi 20.000, iar premiul trei va fi de 10.000 de euro, astfel că vor exista compensații financiare și pentru cei care vor ieși pe locurile doi și trei. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și cum vor fi prestațiile finaliștilor, de acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI